RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#26477  Szerző: lambda

Cicoo írta: Ezek szerint csak 100 zene a repertoár? :gonosz:
Igen jól mondod, kb tényleg 100 zene a repertoár, ezeket rotálják de olyan szinten hogy az már nagyon gáz. Amit én leginkább nem értek, hogy bizonyos stílusokból is kiválasztanak 1-2 zenét aztán azt ismételgetik állandóan. Pedig ugyanazon stíluson belül is lenne még legalább 100 rádióban is játszható zene. Szóval lehet itt jönni olyan szöveggel, hogy nyugati minta, meg jól felépített brand, szerintem nem az. A legsiralmarabb, hogy mégis próbálják a hülyének nézett rádióhallgatók fejébe tukmálni: igen ezt így kell csinálni! És a már halál unalmas djbirkától mikor szabadít már meg minket a jóisten? :D
 #26264  Szerző: Cicoo

gobbi írta: így volt meg korábban is ez az egy százalék, amikor a muzzaik mixében szólt az ultra nate-től a free :)
Ezek szerint csak 100 zene a repertoár? :gonosz:
 #26253  Szerző: gobbi

így volt meg korábban is ez az egy százalák amikor a muzzaik mixében szólt az ultra nate-től a free :)
 #26248  Szerző: SzD

Igen, gondoltam, hogy a magyar zenét az teszi ki náluk, ha magyar előadó énekel (akármilyen nyelven).
 #26246  Szerző: gobbi

Ugyan... az csak a hibahatárért 99%. Egyébként egyetlen egy "magyar" zene a Király Linda Cant let go
 #26244  Szerző: SzD

Ez tutira nem ment (élő) adásban, mert egyrészt nem játszanak magyar zenét, másrészt ennyit soha az életben nem beszéltek még egyhuzamban, főleg nem Cooky-nál. :)

Amúgy a felmérések szerint 99% külföldi zenét sugároznak.
 #26230  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Ugye Cooky vezeti már a Kész Átverést, és most épp a Rádió 1 stúdióban van a Crystal zenekarral, és EZT a Crystal dalt tényleg leadták? ADTAK MAGYAR ZENÉT ?? :shock:
Egyszer már adtak magyar zenét, az első Megasztár idején Caramel egyik számát adták állandóan, amit a tv-ben énekelt, na akkor arra az időre mindig elkapcsoltam :D
Lehet, hogy csak a felvétel zajlott az R1 stúdiójában, nem hiszem, hogy leadták a számukat is.
 #26205  Szerző: Pasa

djlacee írta:ADTAK MAGYAR ZENÉT ?? :shock:
Biztos véletlen volt.
 #26188  Szerző: djlacee

Ugye Cooky vezeti már a Kész Átverést, és most épp a Rádió 1 stúdióban van a Crystal zenekarral, és EZT a Crystal dalt tényleg leadták? ADTAK MAGYAR ZENÉT ?? :shock:
 #25533  Szerző: Attis

A Réz meg a rizs esetében nem értem a felháborodást. Egy nem létező valamit szidtak. ^^ És jól tették.
A többi eset szubjektív.
  • 1
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 482