Ez is a médiaszabályozás hiányosságát igazolja, hogy közösséginek nevezett műsorszolgáltatási jogosultság igénybevételével kell indítani olyan rádiókat, amelyeket egy kereskedelmi rádiós formátum határoz meg.
Én csak azt kérném, hogy ne magatok elleni támadásnak vegyétek, hanem a médiaszabályozás visszásságaira való figyelemfelkeltésnek, amikor én napirenden tartom, hogy nem feltétlenül jó dolog, ha közösségi rádiók és formátumrádiók egy tálból esznek, teljesen más dolog a kettő. Így amellett, hogy hangsúlyozom, hogy akár ilyen rádiók számára is teret kell biztosítani, azt nem tudom támogatni, hogy ezek hosszú távon a közösségi rádiózás keretein belül működjenek.
Csak gondoltam, fontosnak tartom leszögezni és úgy folytatni egyéb helyeken ez irányú felszólalásaimat, amiket itt se fogok véka alá rejteni, de a lényeg, hogy arra szeretném bátorítani azokat, akik ilyen tevékenységbe fognak, hogy álljanak ki magukért, hogy megkapják az őket megillető helyet, de ne a közösségi rádiózásba próbáljanak beolvadni, illetve hát mindenki azt csinál, amit akar, csak ne legyen sértődés, ha azt halljátok vissza, hogy ez ellen szóltam