Sőt, ezek a vélemények talán egyeztek is a te mostani véleményeiddel. De megváltoztak, mert a dolgok mélyére láttam.
Vélemény lehet, de a vélemény sok esetben eltér attól, ami a való világban jól müködik. Erre próbáltam én most rávilágítani, de úgy látom, hiába.
És azt hiszem én éreztem jól. Te gyakornok vagy én meg már bizonyítottam! Én eltaláltam, hogy gyakornok vagy te meg nem, hogy keleti származású Slágeres!
Úgyhogy tökmindegy minek nevezel "vérprofinak" , "barát"-nak, ... te még mindig gyakornok vagy és ha a rádiózás iránti alázatot nem veszed be sürgősen a tanulandó dolgaid közé szerintem hosszú távon nem is leszel más, csak gyakornok.
Karbantartó sem hiszem, hogy igazi rádiós lenne.
szerkesztő: háááát , kereskedelmi rádióban max. hírszerkesztő, hiszen ktgtakarékosság miatt müsvez=szerkesztő is. De a hírszerkesztőnek inkább a hírek világában kell tájékozottnak lenni.
Ezután illedelmesen kijelentem mindenkivel egyetértek!!!
Vélemény lehet, de a vélemény sok esetben eltér attól, ami a való világban jól müködik. Erre próbáltam én most rávilágítani, de úgy látom, hiába.
És azt hiszem én éreztem jól. Te gyakornok vagy én meg már bizonyítottam! Én eltaláltam, hogy gyakornok vagy te meg nem, hogy keleti származású Slágeres!
Úgyhogy tökmindegy minek nevezel "vérprofinak" , "barát"-nak, ... te még mindig gyakornok vagy és ha a rádiózás iránti alázatot nem veszed be sürgősen a tanulandó dolgaid közé szerintem hosszú távon nem is leszel más, csak gyakornok.
Szóval csak az dolgozik rádióban, aki hallatja a hangját. Nincs sem igazgató, sem szerkesztő, sem karbantartó, sem rendszergazda.. Vagy ha van, akkor az nem igazi rádiós.Rendszergazda feladata: számítógép kezelés
Karbantartó sem hiszem, hogy igazi rádiós lenne.
szerkesztő: háááát , kereskedelmi rádióban max. hírszerkesztő, hiszen ktgtakarékosság miatt müsvez=szerkesztő is. De a hírszerkesztőnek inkább a hírek világában kell tájékozottnak lenni.
Miért, Józsi bácsi véleményét mondja a tanyárúl, vagy Klárika néniét, aki a volt iskolájában takarít, vagy professzor doktor kommunikáció szakos akárkiét? Mire alapozza? Valószínű a józan eszére. Tudod, vannak, akiknek van saját véleményük isEzután meg belinkelsz egy meghatározást, ami nem tőled való, hanem vikipédiás!!

Ezután illedelmesen kijelentem mindenkivel egyetértek!!!