Haver! Ez a szánalmas!
Két olyan ember osztja az észt, akit mikrofon közelébe se engednek
Cicoo írta:Szerintem egyszerre akart oltani mindkettőnket, aztán már azt sem tudta, melyikünkön hol találjon támadási felületetmiután megírtam, hogy nem dolgozom rádiónál, írt 1 privit, hogy hol vagyok gyakornok...Én azért kíváncsi lennék, hogy mit igazgatott, meg hol. (A programfüzeteket meg a CD tárat?
![]()
) Ez esetben én is megírom, hogy hol gyakornokoskodom. Egyébként a tartózkodási helyből nem nehéz kitalálni..
orrhang írta:Én eltaláltam, hogy gyakornok vagy te meg nem, hogy keleti származású Slágeres!Ezt most nem értem.
orrhang írta:Úgyhogy tökmindegy minek nevezel "vérprofinak" , "barát"-nak, ... te még mindig gyakornok vagy és ha a rádiózás iránti alázatot nem veszed be sürgősen a tanulandó dolgaid közé szerintem hosszú távon nem is leszel más, csak gyakornok.Mit nevezel alázatnak? (Ha azt, hogy magamat mennyire tudom megalázni a főnökeim előtt, hogy adjanak egy mikrofont..
Ezután meg belinkelsz egy meghatározást, ami nem tőled való, hanem vikipédiás!! :Ennél jobban nem tudtam volna megfogalmazni. Forrásmegjelölés volt, a definíciót pedig helyesnek vélem, nekem ez a véleményem.
orrhang írta:szerintem a müsorvezetőnek KELL alázat a szakma iránt, az, hogy a cég már profitot akar az más kérdés...nem, dél-alföld... de az is kb. gyakornoki szinten, aztán amit addig láttam, elég volt ahhoz, hogy amikor már állandóra hívtak, inkább otthagyjam
Te Miskolc körül rádióztál?