RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#26387  Szerző: Zsolt

Tehát akkor Mauro szerint a DigiSport tehet róla, hogy az HBO 2-n nincs kapcsolójel. :D
Továbbra is OFF: Nem értem, hiába Antenna Digital, de az m1-en és m2-n továbbra sincs ilyen WSS. Nem tudom, hogy az OMK-ba milyen MTV-k mennek be, de ha jól tudom DVB-T működik a dolog. :gülü:
 #26385  Szerző: LuciFerko

amúgy az M1-nek ahogy nézem anológon nincs is WSS jel csak digin :shock: kábeltévén nem vált át.
 #26384  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:
Mauro írta:
LuciFerko írta:annyi hogy adhatna WSS jelet minden ilyen csatornához. Pl Sport1-2.
Sport TV-n sajna nincs WSS jel. Magyar adókon csak HBO 2 van. Digi nem adhat WSS jelet max továbbíthatja azt, ha az adó sugároz ilyet. De ha nincs mit.
HBO2-nek sincs :gülü2:
Korában volt. De lehet, hogy DIGI sose sugározta.
 #26383  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:
Mauro írta:
LuciFerko írta:annyi hogy adhatna WSS jelet minden ilyen csatornához. Pl Sport1-2.
Sport TV-n sajna nincs WSS jel. Magyar adókon csak HBO 2 van. Digi nem adhat WSS jelet max továbbíthatja azt, ha az adó sugároz ilyet. De ha nincs mit.
Ez a Digi hibája, nem továbbítja a kapcsolójelet, de hogy miért, azt nem igazán értem, mert úgy tudom más országok csatornáinál tökéletesen továbbítják.

A Sport1-Sport2 esetében az eddigi infók szerint az év utolsó negyedében várható a kapcsolójel bevezetése.

Egyébként az HBO-t se igazán értem, az HBO2-re tökéletesen bevezették ezt a kapcsolójelet, akkor a többi csatornára miért nem?
 #26380  Szerző: LuciFerko

Mauro írta:
 #26379  Szerző: Mauro

#26378  Szerző: LuciFerko

annyi hogy adhatna WSS jelet minden ilyen csatornához. Pl Sport1-2.
 #26376  Szerző: Zsolt

Mauro írta:
LuciFerko írta:
Promenád írta:Ennek csak annyi a szépség híbája, hogy ha az LCD-n nem húzza szét a képet a tévéjén az egyszerű ember 4:3 -as műsoroknál, egy idő után dobhatja kifele a tévéjét. Ugyanis fehér, foltszerű részek alakulnak ki így a kijelzőn, mível a sőtét csíkokoknál a képet nem tudja frissíteni. Az LCD tévéknek sajnos ez a bajuk, de ezt nem szokták az ember orrára kötni. Másrészt mire minden tévé társaság át áll az új normára megínt a kukába fog kerűlni a tévé, mert ezeknek az életartama max 10 év.

Az Euronews-t meg akkor ledt volna lényegesebb feltenni a platformra, amikór már magyar nyelven is sugározz. Ehelyedt már adhatott volna az Antenna Hungária egy magyar adónak lehetőséget amit analóg frekvencián nem lehet nézni. Így talán többen bátorodnak fel és szánják rá magukat a még nem éppen olcsó főlfelszíni beltérik megvásárolására.
digin csak az M1, B1, meg NovaTV húzza szét a képet 16:9-as műsornálm a többi csatornánál manuálisan kell :gülü2: De az egyszerű júzer buta ehhez.
Ezért lett volna jobb ha Digi inkább fejlesztésre költ, mint inkább közvetítési jogokra.
Ezt a nem értem. Melyik csatorna sugároz még 16:9-ben? És mi köze hozzá a Digi-nek? :o
 #26375  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:
Promenád írta:Ennek csak annyi a szépség híbája, hogy ha az LCD-n nem húzza szét a képet a tévéjén az egyszerű ember 4:3 -as műsoroknál, egy idő után dobhatja kifele a tévéjét. Ugyanis fehér, foltszerű részek alakulnak ki így a kijelzőn, mível a sőtét csíkokoknál a képet nem tudja frissíteni. Az LCD tévéknek sajnos ez a bajuk, de ezt nem szokták az ember orrára kötni. Másrészt mire minden tévé társaság át áll az új normára megínt a kukába fog kerűlni a tévé, mert ezeknek az életartama max 10 év.

Az Euronews-t meg akkor ledt volna lényegesebb feltenni a platformra, amikór már magyar nyelven is sugározz. Ehelyedt már adhatott volna az Antenna Hungária egy magyar adónak lehetőséget amit analóg frekvencián nem lehet nézni. Így talán többen bátorodnak fel és szánják rá magukat a még nem éppen olcsó főlfelszíni beltérik megvásárolására.
digin csak az M1, B1, meg NovaTV húzza szét a képet 16:9-as műsornálm a többi csatornánál manuálisan kell :gülü2: De az egyszerű júzer buta ehhez.
Ezért lett volna jobb ha Digi inkább fejlesztésre költ, mint inkább közvetítési jogokra.
 #26374  Szerző: LuciFerko

• 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 203