RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#26504  Szerző: LuciFerko

asszem beruházok egy ilyen stuffra. Jólenne már látni hádé tartalmat a plazmatévénken :P
 #26503  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:http://www.betacom.hu/index.php?WG_NODE ... Sf_e4e1839

ez megéri?
A leírás alapján nem tűnik rossznak. Árban viszont ez a készülék is hasonló:
http://sat.hu/shop/product_info.php?cPa ... cts_id=428
Ez is Mindig TV matricás és ahogy látom nagyjából ugyanazt tudja, viszont van benne kártyaolvasó, ami nem jöhet rosszul, ha esetleg később úgy gondolod, hogy előfizetsz a Terra+ csomagra, van scart csatlakozója, így CRT tv-hez is csatlakoztatható valamint van benne egy energiatakarékos üzemmód is kikapcsolt állapotban.
Itt a P-Sat-nál kicsit drágább, de láttam néhány hete a Mediamarkt-ban ezt az Opticum vevőt, ott 28-29000.-Ft körül volt, nem tudom azóta esetleg emelték-e.
Nem tudom mennyire sürgős, de én lehet, hogy várnék a helyedben, most már nincs sok hátra karácsonyig, akkor biztos lesznek akciók (novemberben már általában elindulnak a karácsonyi akciók), hiszen elég sok helyen beindul decemberben a DVB-T, gondolom az áruházak is akciózni fognak.
 #26441  Szerző: Pasa

Pénteken este és éjjel nem sugároztak a kékesi tévéadók. Lehet, hogy már szerelik a digitális cuccokat?
 #26397  Szerző: Mauro

Zsolt írta:
Mauro írta:
Zsolt írta:Tehát akkor Mauro szerint a DigiSport tehet róla, hogy az HBO 2-n nincs kapcsolójel. :D
Továbbra is OFF: Nem értem, hiába Antenna Digital, de az m1-en és m2-n továbbra sincs ilyen WSS. Nem tudom, hogy az OMK-ba milyen MTV-k mennek be, de ha jól tudom DVB-T működik a dolog. :gülü:

Nem a DIGI. Csak nem értem miért nem inkább ilyesmire költöttek.
Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy voltak milliárdjaik, hogy közvetítési jogokat vegyenek, aztán észrevették, hogy sajnos nem maradt 100 ezer ft az HBO2 kapcsolójelére... Egyszerűen nem érdekli őket.
Meg hogy bővítsék a kínálatukat. Jó mondjuk, midig többet bővítetek az elmúlt évekbe, mint UPC.
 #26395  Szerző: Zsolt

Mauro írta:
Zsolt írta:Tehát akkor Mauro szerint a DigiSport tehet róla, hogy az HBO 2-n nincs kapcsolójel. :D
Továbbra is OFF: Nem értem, hiába Antenna Digital, de az m1-en és m2-n továbbra sincs ilyen WSS. Nem tudom, hogy az OMK-ba milyen MTV-k mennek be, de ha jól tudom DVB-T működik a dolog. :gülü:

Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy voltak milliárdjaik, hogy közvetítési jogokat vegyenek, aztán észrevették, hogy sajnos nem maradt 100 ezer ft az HBO2 kapcsolójelére... Egyszerűen nem érdekli őket.
 #26393  Szerző: Mauro

#26391  Szerző: Zsolt

mlaszlo írta:
Úgy tudom, hogy ezt a jelenlegi kapcsolójelet nem úgy kell elképzelni, mint az HBO2-nél, hanem az adás 4:3 letter box-ban megy, csak ha van ilyen kapcsolójel, akkor ezt a 16:9-es tv-k egy része érzékeli és automatikusan széthúzza a képet, hogy eltűnjön a fekete csík, tehát az SD-nél még állítólag nem valódi 16:9-es az adás.
A DVB-T-n egész más kapcsolójel van, azt nem szabad összekeverni azzal, mint amit pl. az HBO2 használ.
Köszi szépen, így már tiszta. :)
 #26389  Szerző: mlaszlo

Úgy tudom, hogy ezt a jelenlegi kapcsolójelet nem úgy kell elképzelni, mint az HBO2-nél, hanem az adás 4:3 letter box-ban megy, csak ha van ilyen kapcsolójel, akkor ezt a 16:9-es tv-k egy része érzékeli és automatikusan széthúzza a képet, hogy eltűnjön a fekete csík, tehát az SD-nél még állítólag nem valódi 16:9-es az adás.
A DVB-T-n egész más kapcsolójel van, azt nem szabad összekeverni azzal, mint amit pl. az HBO2 használ.
 #26388  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:amúgy az M1-nek ahogy nézem anológon nincs is WSS jel csak digin :shock: kábeltévén nem vált át.
Jelenleg csak azoknál a szolgáltatóknál van ez a kapcsolójel, hogy húzza szét a képet a 16:9-es tv, amelyek optikán kapják az MTV-től a jelet. Elképzelhető, hogy az m1HD miatt van optikai összeköttetése a Digi-nek az MTV-vel, így az SD változatot is azon kapják és lehet hogy az megy ki a DTH-ra is.
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 203