centerweb írta:Inkább venne magának egy számítógépet nyomtatóval, hogy ne egy Erika tipusú írógépről intézze a hivatalos (ORTT) dolgokat.az csak egy vicc volt, naA sok 500Ft/perc-es hívásból csak összejön annyi..

centerweb írta:Inkább venne magának egy számítógépet nyomtatóval, hogy ne egy Erika tipusú írógépről intézze a hivatalos (ORTT) dolgokat.az csak egy vicc volt, naA sok 500Ft/perc-es hívásból csak összejön annyi..
LuciFerko írta:ez már olyan tilos rádió feeling a régi szép időkből:Dnem említhető egy lapon
milyen minőségben?kb. ugyanaz mint legutóbb az Astrán, csak nincs annyira tömörítve. most a jóslás alatt búg.
LuciFerko írta:sat.hu fórum szerint 3 Mbit kép, 384k hangcenterweb írta:milyen minőségben?mgabor írta:nemtom, bródynak feltűnt-e már, hogy pár lelkes műholdvadászon kívül így a kutya nem tudja fogni ezt a szart, de még a műholdvadászok se mind, olyan gyenge meg szabványon kívüli a jelItt analóg kábeltévén megy újra![]()
nem hogy adná nekem a pénzt, amit erre elver, kapnának cserébe egy youtube accountot, aztán nyomhatnák oda egyből az adásokat, úgyis ott a legnagyobb a nézettségük
centerweb írta:milyen minőségben?mgabor írta:nemtom, bródynak feltűnt-e már, hogy pár lelkes műholdvadászon kívül így a kutya nem tudja fogni ezt a szart, de még a műholdvadászok se mind, olyan gyenge meg szabványon kívüli a jelItt analóg kábeltévén megy újra![]()
nem hogy adná nekem a pénzt, amit erre elver, kapnának cserébe egy youtube accountot, aztán nyomhatnák oda egyből az adásokat, úgyis ott a legnagyobb a nézettségük
mgabor írta:nemtom, bródynak feltűnt-e már, hogy pár lelkes műholdvadászon kívül így a kutya nem tudja fogni ezt a szart, de még a műholdvadászok se mind, olyan gyenge meg szabványon kívüli a jelItt analóg kábeltévén megy újra![]()