RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#2656  Szerző: centerweb

Meg ma a Möbelixnél láttam egy Expresses matricás TAXI-t. Gondolom ez az a társaság, amiből az az Ostorházi mondja a közlekedési infókat Miskolcról. Képek a kocsiról hamarosan.
 #2655  Szerző: centerweb

Újra megy a 101,8. Kb. 2-3mp-et késik a 93,6-hoz képest. Meg lehet hogy képzelődtem, de ma a 101,8-on az egyik zene alatt, nagyon halkan, lehetett hallani a "Hírek Hegyaljáról" indító szignálját.
 #2568  Szerző: tomee87

Én arra tippelek, hogy megint gáz van a modulációval, szokás szerint ugye. De már oda FEJLŐDTEK (!!!!), hogy ilyen esetben elindul egy Emergency ami folyamatosan rotálja a zenéket.
 #2563  Szerző: djlacee

Jeek üzeni hogy a tokaji frekin zenék mennek egymás után szignál nélkül
 #2508  Szerző: nyikolaj

ÉRTEMÉN,de akkor döntsék el,hogy a 93.6 merre szoljon,és ne irják és mondják,hogy:EZ A miskolci RÁDIO EXPRESS,vagy pl az oldalukon azt merik feltÜntetni,hogy az egyetlen helyi ado MISKOLCON...meg hasonloak.Remélem ezt az oldalt ők is olvasgatják,és talán dűlőre jutnak.Akkor legyen egy MISKOLCI frekijÜk is.MERT EZ IGY NEVETSÉGES KEDVES RÁDIO EXPRESS!!!
 #2506  Szerző: centerweb

nyikolaj írta:Azért jo lenne,ha az Express kicsit powert novelne miskolcon,mert elég gyenge város szerte.Gondolom nem egy nagy torvénybeÜtkÖzés lenne.(Ha már Miskolci rádio,akkor legyen normális a vételi minőség! :!:
Sajnos el kell hogy keserítselek, az Express NEM MISKOLCI RÁDIÓ (csak az próbál lenni). Az adó Szikszó és Miskolc között a Turulnál van, azt nem tudom merre irányítva. Eredetileg az abaújiaknak kellene szólnia, de (gondolom) a hirdetők miatt nagyon Miskolcra koncentrálódik [ami természetesen (nekünk, meg az abaúj-zemplénieknek) nem nagyon jó.]
 #2504  Szerző: nyikolaj

Azért jo lenne,ha az Express kicsit powert novelne miskolcon,mert elég gyenge város szerte.Gondolom nem egy nagy torvénybeÜtkÖzés lenne.(Ha már Miskolci rádio,akkor legyen normális a vételi minőség! :!:
 #2460  Szerző: hdshouter

Pali azt mondja:
Na, hát akkor most nincs trafipax, úgy tűnik ők is ebédelnek, jó étvágyat nekik... :shock:
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 97