Obladioblada írta:Szól még?Ezek szerint ezt is ilyen sokan hallgatják... Vajon szerepelni fog a két város szeptemberi hallgatottsági adataiban?
Obladioblada írta:Szól még?Ezek szerint ezt is ilyen sokan hallgatják... Vajon szerepelni fog a két város szeptemberi hallgatottsági adataiban?
LuciFerko írta:akkor szerintem felfoghatjuk dezinformációként azt, hogy a pontfm-et meg a risefm-et meg akarják venni.hát attól függ, honnan származik ez az infó. néhány utalásból rakta ki valaki vagy V. Klausmann mondott ilyet álmában.
MikySoft írta:az advertum szegény, mint a templom egere + kiesett a pártpikszisbőllambda írta:Arra próbáltam utalni, hogy nem valószínű, hogy olyanoknak adná el akiktől pénzt nemigen lát viszont!pedig szerintem az Advertum erre pont jó. tudod, nagy ám az a pártkassza, pláne, ha állami csövön lóg.
lambda írta:Arra próbáltam utalni, hogy nem valószínű, hogy olyanoknak adná el akiktől pénzt nemigen lát viszont!pedig szerintem az Advertum erre pont jó. tudod, nagy ám az a pártkassza, pláne, ha állami csövön lóg.
lambda írta:nem volt közhely asszem.MikySoft írta: had ne szarjam már össze magam a nagy Rónai Egontól...Rónai.Isten ments! A végén mosnod kéne ....
Szabi írta:No asszem hamarosan topicösszevonás lesz!vagy mégsem?