RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#26963  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Így akarnak HD-ra terelni? Ezt nem értem. De úgy látom UPC is alkotott. Hol van a Super 1 a Musicmix után?
Nem tudom, én is nagyon sajnálom, mert minőségileg viszont hibátlan a Nat. Geo. HD, de sajnos nem akarják rátenni a magyar hangsávot :(
Az eddigi infók szerint a Discovery HD kaphat rövidesen magyar hangsávot, remélhetőleg majd UPC-re is bekerül ez a csatorna, bár a Nat Geo szerintem műsor terén jobb.
A MusicMix Super One nem lesz elosztva a UPC-nél (mivel akkor valószínűleg kevesebben fizetnének elő a felnőtt csomagra), csak a zenei műsorblokk, bár egyelőre semmi nem megy, mert valamilyen technikai okra hivatkozva csak később indítják a csatornát, most ez a szöveg van kint:
Kép
Hát ki tudja. Mert UPC Filmbox HD-t se volt képes betenni pedig az 100 % magyar nyelvű HD adó. Meg egyéb HD adót se. Több magyar nyelvű SD adót már meg se említem, ennyi pénzért elvárható lenne. Ha mondjuk annyi pénzért több csati lenne felnőtt csomagba, akkor talán többen előfizettek volna.
 #26962  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Így akarnak HD-ra terelni? Ezt nem értem. De úgy látom UPC is alkotott. Hol van a Super 1 a Musicmix után?
Nem tudom, én is nagyon sajnálom, mert minőségileg viszont hibátlan a Nat. Geo. HD, de sajnos nem akarják rátenni a magyar hangsávot :(
Az eddigi infók szerint a Discovery HD kaphat rövidesen magyar hangsávot, remélhetőleg majd UPC-re is bekerül ez a csatorna, bár a Nat Geo szerintem műsor terén jobb.
A MusicMix Super One nem lesz elosztva a UPC-nél (mivel akkor valószínűleg kevesebben fizetnének elő a felnőtt csomagra), csak a zenei műsorblokk, bár egyelőre semmi nem megy, mert valamilyen technikai okra hivatkozva csak később indítják a csatornát, most ez a szöveg van kint:
Kép
 #26961  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:A UPC szerint van magyar hangsáv NGC HD-n. Tényleg van?

http://www.upc.hu/pdf/digital_cabletv_090830.pdf
Rosszul szerepel a listában, sajnos a Nat. Geo. nem tervezi a magyar hangsáv bevezetését a HD csatornán, annak ellenére, hogy majdnem az összes műsorhoz rendelkezésre áll a szinkron.
Így akarnak HD-ra terelni? Ezt nem értem. De úgy látom UPC is alkotott. Hol van a Super 1 a Musicmix után?
 #26958  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:A UPC szerint van magyar hangsáv NGC HD-n. Tényleg van?

http://www.upc.hu/pdf/digital_cabletv_090830.pdf
Rosszul szerepel a listában, sajnos a Nat. Geo. nem tervezi a magyar hangsáv bevezetését a HD csatornán, annak ellenére, hogy majdnem az összes műsorhoz rendelkezésre áll a szinkron.
 #26791  Szerző: mlaszlo

Elindult a MusicMix tesztadása UPC digitális kábelen, ezzel párhuzamosan a Budapest TV (amelyen a megszűnés óta a kék tájékoztató szöveg volt) kikerült a csatornalistából, analógon pedig üres lett a helye.
Továbbá új csatorna Budapesten analógon az UHF43-on a UPC Videotár ajánló.
 #26295  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:De digitális alapcsomag mellé jár az analóg full is, nem? Vagy csak az analóg alap?
Nem vagyok benne biztos, de szerintem csak az analóg alap csomag jár hozzá.
 #26294  Szerző: djlacee

De digitális alapcsomag mellé jár az analóg full is, nem? Vagy csak az analóg alap?
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 103