RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#26749  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:mivel hivatalosan is a 93.6 SZIKSZÓ-MISKOLCként van elkönyvelve.
hivatalonsan egyáltalán nem, sőt, pont fordítva: csak ők kommunikálják úgy, hogy a szikszó = miskolc, pedig szikszó az szikszó, miskolc pedig miskolc...
 #26746  Szerző: nyikolaj

És ez benne a fura.
Tudjuk,hogy nem miskolci,de annak kell,hogy nézzük,mivel hivatalosan is a 93.6 SZIKSZÓ-MISKOLCként van elkönyvelve.
 #26727  Szerző: Pasa

mgabor írta:esetleg antennairányítás
Szerintem ott a pont. Az Express nem miskolci rádió, tehát nem is szórhat be egyik adója sem oda. Gondolom, a tokaji hegyen másik antennáról megy a 101,8, mint az országosok, épp úgy, mint pl. Pesten a Klub a 95,3-on (az is Széchenyi-hegy, csak önálló antenna).
 #26723  Szerző: Jani

Zoey írta:
mgabor írta:
Zoey írta:Köszi! Én is ilyenekre gondoltam, csak akkor azt nem értem, hogy legalább a 93,6 miért nem úgy van elhelyzve, hogy egész Miskolcot lefedje? A 101,8 lefedettsége nagyobb, pedig az nem a megyeszékhely frekvenciája...
egyrészt ugye 5 KW van nekik engedélyezve, ami kurva jó, de állítólag töredékét nem használják ki, drága biztos egy akkora adó, meg sok áramot eszik.

aztán meg lehet, az NHH se hülye, és úgy tervezték a frekit, hogy a szikszói rádiónak minek is lefedni Miskolcot? :)
Hát kb. szikszónyian hallgathatják, és nem többen... Csak akkor nem értem, miért érte meg reklámozni egy időben plakátokon meg a buszokon... Miskolcon?

Jah, és ez mi? Mert én az utolsó mondatot nem tudom értelmezni...
"Barna Heninek hívnak, legalábbis egy ideje.
A napvilágot más néven láttam meg, de megláttam és ez a lényeg, még azt is hajlandó vagyok elfelejteni, hogy az új nevem miatt 8 éve majdnem perforált a vakbelem, de ez egy hosszú történet."
Az iwiw-en az adatlapján olvastam,születési néven:Blahut Henriett.
 #26717  Szerző: nyikolaj

Ja.Elkéne küldeni a fotokat a Petiknek egymásról. ^^ De visszatérve a korábbi témához.Szerintem valamikor lefogja majd fedni Miskolcot is a 93.6mhz 100%osan.Már csak a hirdetők szempontjából is.
 #26716  Szerző: SzD

mgabor írta:inkább erre varrjatok gombot
Van némi hasonlóság...nem csak külsőre. :)
 #26714  Szerző: Zoey

mgabor írta:
Zoey írta:Köszi! Én is ilyenekre gondoltam, csak akkor azt nem értem, hogy legalább a 93,6 miért nem úgy van elhelyzve, hogy egész Miskolcot lefedje? A 101,8 lefedettsége nagyobb, pedig az nem a megyeszékhely frekvenciája...
egyrészt ugye 5 KW van nekik engedélyezve, ami kurva jó, de állítólag töredékét nem használják ki, drága biztos egy akkora adó, meg sok áramot eszik.

aztán meg lehet, az NHH se hülye, és úgy tervezték a frekit, hogy a szikszói rádiónak minek is lefedni Miskolcot? :)
Hát kb. szikszónyian hallgathatják, és nem többen... Csak akkor nem értem, miért érte meg reklámozni egy időben plakátokon meg a buszokon... Miskolcon?

Jah, és ez mi? Mert én az utolsó mondatot nem tudom értelmezni...
"Barna Heninek hívnak, legalábbis egy ideje.
A napvilágot más néven láttam meg, de megláttam és ez a lényeg, még azt is hajlandó vagyok elfelejteni, hogy az új nevem miatt 8 éve majdnem perforált a vakbelem, de ez egy hosszú történet."
 #26712  Szerző: mgabor

#26711  Szerző: Zoey

mgabor írta:
Zoey írta:Egyébként az érdekelne (és most igen, ismét a sok nagyrabecsült szakmabeli véleményére vagyok kíváncsi :D), hogy az hogy lehet, hogy a 101,8 elszól egész Nyíregyig, de Miskolcig pedig nem? Mert Tokaj kb. a kettő város közt van, és az MR2 is ugyanazon a frekin jön mindkét városban. És az bejön nálunk tisztán, viszont az Expressnek se a 93,6, se a 101,8-a nem.
domborzat, antennaelhelyezés, esetleg antennairányítás, zavarás, MR2 magasabbról és nagyobb teljesítménnyel ad, mint az Express, ilyesmi
Köszi! Én is ilyenekre gondoltam, csak akkor azt nem értem, hogy legalább a 93,6 miért nem úgy van elhelyzve, hogy egész Miskolcot lefedje? A 101,8 lefedettsége nagyobb, pedig az nem a megyeszékhely frekvenciája...
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 97