mgabor írta: ezektől simán kitelik, hogy ha nem lenne rádióadó, visznekebben teljesen biztos vagyok én is

mgabor írta: ezektől simán kitelik, hogy ha nem lenne rádióadó, visznekebben teljesen biztos vagyok én is
mgabor írta:Cicoo írta:Gondoltam, hogy nem, de annyira tökéletesnek tűnt a terv, hogy nem bírtam ki, hogy ne gonoszkodjak egy kicsit.ezektől simán kitelik, hogy ha nem lenne rádióadó, visznek
Cicoo írta:Gondoltam, hogy nem, de annyira tökéletesnek tűnt a terv, hogy nem bírtam ki, hogy ne gonoszkodjak egy kicsit.ezektől simán kitelik, hogy ha nem lenne rádióadó, visznek
Pasa írta: Szerinted onnan csak tévé megy?Gondoltam, hogy nem, de annyira tökéletesnek tűnt a terv, hogy nem bírtam ki, hogy ne gonoszkodjak egy kicsit.![]()
Cicoo írta:A torony, mint olyan, nem rossz ötlet, de inkább rádió torony legyen.Szerinted onnan csak tévé megy?
mgabor írta:A torony, mint olyan, nem rossz ötlet, de inkább rádió torony legyen. De biztos, ami biztos, legyen a környéken varroda is, hátha..Cicoo írta:Én csak egyet nem értek: miért TV torony?ha menetközben kiderül, hogy az ittenieket jobban érdekli a szabásminták cserélgetése, mehettek éppen varrodába is
mgabor írta:szia, Peti vagyok, gyere fel hozzám, megmutatom a bandscanemet![]()
mgabor írta:vagy anyától kérni rá pénztNem ez volt a kérdés.
Cicoo írta:Én csak egyet nem értek: miért TV torony?ha menetközben kiderül, hogy az ittenieket jobban érdekli a szabásminták cserélgetése, mehettek éppen varrodába is
Cicoo írta:Ismerkedés alatt azt érted, hogy egymással, vagy mindenki mással, vagy ellenkező neműekkel..?szia, Peti vagyok, gyere fel hozzám, megmutatom a bandscanemet
Cicoo írta:A beugrót meg gondolom, neked kell fizetni..vagy anyától kérni rá pénzt
Attis írta:De ha már ennyire tali.Én csak egyet nem értek: miért TV torony?
Esetleg Pécs? Még programot is tudnék:
érkezés: 10 körül
12 körül irány az ország egyik leghíresebb tv-tornya
16-tól másnap hajnalig ismerkedés...![]()
Beugró: hozz sört!
MikySoft írta:kanadába akartam.Kanada király hely!