Akkor a jelen (átmeneti) helyzetben a Rise FM-nek kell szólnia a 88,1-en, de a Száva utcából? Mert ugye bírósági döntés szerint a Rise a nyerő, de adóengedély a Száva utcába van, mert Rónai oda tetette át, nem-e???

mgabor írta: mert a Rádió Infórum Kft.-nek perpillanat nincs érvényes rádióengedélye a Citadellára, azt átkérték előtte a Száva utcába. épp mikor kié a cég, tudodKöszönöm, így már értem. Akkor a RiseFM-nek most vissza kell kérnie az engedélyt a Citadellára?
mlaszlo írta:Ezt én már nem értem. Ha a Fővárosi Bíróság a RiseFM-nek adott igazat, akkor mi a probléma? Miért kell azt is leállítani?mert a Rádió Infórum Kft.-nek perpillanat nincs érvényes rádióengedélye a Citadellára, azt átkérték előtte a Száva utcába. épp mikor kié a cég, tudod
live írta:Újra szól a Rise FM, most a Pont lett a kalózfolytassa, kérem:
Augusztus végén a Nemzeti Hírközlési hatóság rendőri segítséggel szüntette meg a Rise FM szerintük jogtalan adását. Most fordult a kocka.
A Fővárosi Bíróság szeptember 4-én hozott döntésével a RiseFM rádiónak adott igazat a Pont FM-mel szemben. A döntés következtében a 88.1-es frekvencián ismét a Citadelláról lehet sugározni, így azon újra a RiseFM szólhat. Ebben az esetben a jelenleg sugárzó Pont FM minősül kalózadónak - tájékoztatott a RiseFM.
A Fővárosi Bíróság döntése alapján a Nemzeti Hírközlési Hatóság képviseletében eljáró Dr. Rozgonyi Krisztina alelnök visszaállította a jogszerű állapotot. Az ezidáig meghozott rendelkezések megsemmisülésével pedig automatikusan érvényessé vált a korábbi rádió engedély, amelyen ismét a RiseFM sugározhat.
Jelen pillanatban a Pont FM még jogtalanul sugároz Száva utcai telephelyéről, az adóberendezés lepecsételése és a kalózadás megszüntetése a hírközlési hatóság feladata - írják a közleményben.
Népszabadság
http://nol.hu/belfold/ujra_szol_a_rise_ ... tt_a_kaloz
mgabor írta:aztán mivel 14 nap alatt nem érnek a végére, megszűnik a műsorszolgáltatási jogosultság, a Rise FM meg föláll, hogy figyu, Egon, már nem is kell a cég, legyen a tied, elállunk a pertőlNem hinném, hogy ilyen "drámai" lesz a helyzet, de én a Rise helyében nem promóznám a pénteki restartot.