RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#27362  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Szerintem hasonló a helyzet, mint egy hónapja. A Rise csaknem az egész városban jól szól kocsiban, kivéve, ahol a Pont bezavarja. Bár valóban mintha több ilyen hely lenne. A Pont lehet most kicsit erősebb, de a Rise ugyanolyan.
Lehet, hogy a Pont lett erősebb, de az is lehet, hogy nálam volt gyenge a kocsiban a rádió. A XI. kerületben (Bartók Béla út, Tétényi út, Fehérvári út, Budafoki út) és a Savoya Park környékén nekem nem jött folyamatosan tisztán. A Pont FM nem nyomta el teljesen, de nagyon zavarta végig.
 #27357  Szerző: LuciFerko

nálam a rise tiszta mono. egy árnyalatnyit erőseb mint a Roxy.
 #27355  Szerző: Pasa

Szerintem hasonló a helyzet, mint egy hónapja. A Rise csaknem az egész városban jól szól kocsiban, kivéve, ahol a Pont bezavarja. Bár valóban mintha több ilyen hely lenne. A Pont lehet most kicsit erősebb, de a Rise ugyanolyan.
 #27352  Szerző: mlaszlo

Autóval a 88,1-en nem igazán lehet hallgatni. A Citadellától légvonalban kb. 5-6 km távolságban is alig jött, olyan volt, mintha a fővárostól 30-40 km-re, a vételkörzet határán hallgattam volna. Szerintem most augusztushoz képest erősebben sugározhat a Pont, mert ott is alig jön a RiseFM, ahol augusztusban a párhuzamos sugárzás során is tökéletesen jött.
 #27343  Szerző: djlacee

A Tescoban lehet kapni párszáz forintért ilyen gizda fehér HAMA gyártmányú asztali kis szart. Azoknak jobb hangjuk van.
én azzal tolom :D
 #27342  Szerző: MrG

Cicoo írta:
mgabor írta: úgy sajnálom a pestieket, mintha nem választhatnának kapásból 30 adó közül :)
Annyi azért biztos nincs, viszont elektronikus tánczenei adóból bőven elég lenne 1 is.. Egyébként nagyon durva, hogy 3-4 óránként ismétlődnek ugyanazok a zenék, kb. (vajon csak kb.? :stare: ) ugyanolyan sorrendben. Jó, tudom, az iskolapéldának is beillő DeeJay-n is így volt, csak ott normálisabb zenék mentek napközben. A Rise pedig jól észlelhetően copy-paste átvette a fél DeeJay-s repertoárt. Ezzel alapvetően nem lenne baj, de nem kéne ilyen mennyiségben tolni a prüntyögéshouse-t (electro, tech-, és minimal house) napközben, meg minden második szám közepébe bevágni, hogy épp mit hallgatok.. Annak a pasinak a hangjától meg alapból a falra mászok. Meg a műsorvezetőkétől is.. Szóval a színvonalat nem sikerült lekopírozni, csak a zenéket. :P
Hát igen, a RiseFM tök jó lehetne, 1-2... 3-4-5-6-7-8-9-10 változtatással.

Az "új" arculat meg fasza, bár azzal szerintem sose volt gond.

Ami ma leverte a biztosítékot, azok a mikrofonok. A Tescoban lehet kapni párszáz forintért ilyen gizda fehér HAMA gyártmányú asztali kis szart. Azoknak jobb hangjuk van. De most komolyan... ezt nem veszik észre? Mit nem lehet ezen észrevenni?
 #27341  Szerző: Pasa

mgabor írta:úgy sajnálom a pestieket, mintha nem választhatnának kapásból 30 adó közül :)
Hát jó tetőantennával meg is van, pár vidéki meg szlovák adóval együtt. :hehe: Amúgy elég lenne ezek közül 10, a többi mehetne a levesbe.
 #27340  Szerző: Cicoo

mgabor írta: úgy sajnálom a pestieket, mintha nem választhatnának kapásból 30 adó közül :)
Annyi azért biztos nincs, viszont elektronikus tánczenei adóból bőven elég lenne 1 is.. Egyébként nagyon durva, hogy 3-4 óránként ismétlődnek ugyanazok a zenék, kb. (vajon csak kb.? :stare: ) ugyanolyan sorrendben. Jó, tudom, az iskolapéldának is beillő DeeJay-n is így volt, csak ott normálisabb zenék mentek napközben. A Rise pedig jól észlelhetően copy-paste átvette a fél DeeJay-s repertoárt. Ezzel alapvetően nem lenne baj, de nem kéne ilyen mennyiségben tolni a prüntyögéshouse-t (electro, tech-, és minimal house) napközben, meg minden második szám közepébe bevágni, hogy épp mit hallgatok.. Annak a pasinak a hangjától meg alapból a falra mászok. Meg a műsorvezetőkétől is.. Szóval a színvonalat nem sikerült lekopírozni, csak a zenéket. :P
 #27318  Szerző: mgabor

Permi írta:A nép meg hallgassa a birkózást, vagy mondjuk a Mariskát... :party:
úgy sajnálom a pestieket, mintha nem választhatnának kapásból 30 adó közül :)
 #27317  Szerző: Permi

LuciFerko írta:micsoda fejlemények...
Szánalmas mi folyik itt... Az NHH álláspontját értelmezve a következő lesz/várható(?):
- 88,1-en a Pontot kikapcsolják a Száva utcából, mert nem ide szól az engedélye
- Rise FM-nek nincs engedélye, tehát kalóz, ergo napok(?) kérdése és kikapcsolják a Citadellán
- 88,1-nek viszont a Citadelláról kell szólnia, mert ide van engedélye, tehát a Pont FM onnan fog szólni.

Persze Abszurdisztán és ElQrland fővárosában bármi megtörténhet, még az is, hogy egy kisköz frekit is kiadnak harmadiknak. :vomit:
A nép meg hallgassa a birkózást, vagy mondjuk a Mariskát... :party:
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 470