RADIOSITE Fórum

• Budapest Európa TV

#33691  Szerző: Mauro

Hogy lehet hogy még nem szűnt meg?
Jósokat menyien hívhatják hogy még ott ülnek?
 #29465  Szerző: mgabor

ott haltam le, hogy a "A Buda-Pest Európa Televízió 2/2009. (X.22.)-es számú határozata a televízió bejelentéséről és regisztrációjáról." :D :D :D

hogy jutott ez el odáig, hogy lett egy - olyan, amilyen, de - működő tévéje, hogyan álltak vele szóba, hogy műholdon és kábelen továbbítsák a műsorát, mit tudott ez? vagy volt egyszer normális is, és aztán kattant meg? érthetetlen :)
 #29464  Szerző: rsite1

ez brutális :D
"bár nem szoktam gmailes levelekre válaszolni (...) 19996. évi törv."

meghaloooook. :lol:
 #29457  Szerző: LuciFerko

:wailing:
 #29455  Szerző: mgabor

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=5929

tegnapi hozzászólásoktól olvassátok, kurvajó.

meg hozzatok nekem is a sittre bablevest, ezért:
a Budapest TV egy kalóztelevízió, és még ahhoz is hülye, hogy hihető joghézagot találjon, mert

1/A. § (1) A törvény hatálya kiterjed a műsorszolgáltatásra, ha a műsorszolgáltató a Magyar Köztársaság területén rendelkezik székhellyel (lakóhellyel), és a tevékenységéhez kapcsolódó szerkesztői döntéseket a Magyar Köztársaság területén hozza meg.

113. § (5) E § rendelkezéseit kell alkalmazni abban az esetben is, ha a műsorszolgáltatás nem a Kormány rendelkezési joga alá tartozó műhold igénybevételével történik.

:lol:
 #27989  Szerző: mgabor

akkor higyjünk Bródy Péternek, ha ló legel a sírján.
szerdán volt testületi ülés, szerdán frissítették a nyilvántartásokat; de ha még előbb is volt frissítés, mint ülés, akkor is ennyi idő után már ki szokták rakni. de még azt is nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy sehol ne jelent volna meg hír róla, ha igaz, márpedig a hírkereső nem ad ilyen találatot
 #27387  Szerző: LuciFerko

kíváncsi vagyok, hogy meddig húzzák még.
 #27386  Szerző: Attis

Nem.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 39