RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#27460  Szerző: Pasa

Az a baj, hogy ilyen dilettáns hülyék bírálják el azoknak a munkáját, akik esetleg szívvel-lélekkel teszik a dolgukat! Fingjuk nincs arról, hogy hogyan kell működnie egy rádiónak, pedig Bp-n dolgoznak és laknak. Elég lenne időnként belehallgatni a kisköz frekvenciákba, vagy akár neten is hallhatnák azokat, de nem. Szigorúan munkaidőben foglalkoznak a témával, de csak a leírt szöveg szerint. Szimpla csesztetés az egész. Én, ha kertes házban laknék, biztosan kérnék kisköz frekit, de félek, hogy az első ilyen piszkálódásnál olyat "beszólnék", hogy mehetnék vissza kalózba... :shoot:
 #27450  Szerző: mgabor

én is szívom a fogam, nem kedvenc elfoglaltságom rögzítéseket írogatni cédére, meg műsortükröt gépelni hozzá, meg nyilatkozatot írni. a nyilatkozatosdi mondjuk jó arra, hogy kommunikáljuk feléjük, hogy is működik egy ilyen rádió, mert sok más lehetőség nincs rá, hogy informálódjanak erről, úgyhogy amikor hangulatban vagyok, kisregényt kapnak :)
lehet szeretik olvasni. akkor itt csesztem el. :)
 #27433  Szerző: LuciFerko

amég hagynak ilyen RiseFM kaliberű dolgokat addig hagyják békén a kicsiket :x
 #27430  Szerző: mgabor

amikor beküldesz egy műsort, akkor először az irodai dolgozók írnak rá valamit, totál mereven az elavult-elcseszett médiatörvény nyomán, mást nem nagyon tehetnek (egyszerű alkalmazottak, gondolom, különösebb mozgástér nélkül). ez alapján valószínűsítenek valamit, amiről nyilatkozni kell, a nyilatkozat pedig már a testületnél köt ki, akik szerencsés esetben értelmesebb hozzáállást tanúsítanak az ügyben.

az ilyen szövegekkel, hogy "felkéne menni velük beszélni 10 kigyúrt 2 ajtós szekrény társaságában", nem vagyunk előrébb, azt se hiszem, hogy nagy unalmukban baszkódnak vidéki kisközökkel. van egy törvény, olyan, amilyen, az ORTT dolga meg annak a betartatása. történetesen csinálhatnák ennél szarabbul is, dobálózhatnának pénzbüntivel, elhallgattatással, egyéb finomságokkal.
 #27428  Szerző: jimmer

amikor rákérdeztem telefonon hogy mire fel az egy hét, ugye az volt a válasz hogy ezt dobta a gép. ezzel nincs is semmi gond, csak a felületes hozzáállással.

Az esik rosszul igazából, hogy pont minket b@szogatnak, akik rendesen végzik azt amit vállaltak, sőt, sokszor többet is és ez látszik a hallgatottságon is.
Bezzeg ahol lesz@rják a vállalásokat, a műsorok nagy része nincs is, vagy szinte nincs is műsor... :S :O
 #27427  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:már bocs de ez kimeríti a "szándékos b@sztatás"-t. Vagy a Sirius szórakozik?
ez nem basztatás, hanem felületesség, illetve a törvény betűihez való rugalmatlan ragaszkodás :)

egyelőre valószínűsítik. tehát emberkedni baromi fölösleges, meg kell nekik magyarázni, miért látják rosszul és csókolom. aztán ha belátható, belátják.
 #27420  Szerző: LuciFerko

már bocs de ez kimeríti a "szándékos b@sztatás"-t. Vagy a Sirius szórakozik?
 #27419  Szerző: LuciFerko

inkább felkéne menni velük beszélni 10 kigyúrt 2 ajtós szekrény társaságában...
 #27418  Szerző: jimmer

másik:

érdekes, hogy a február 11-i < egy napos > adáslogot közel fél év alatt értékelte ki az ortt, a július 22-28-at pedig < egy hét > pedig alig több mint egy hónap alatt. ráadásul most is vannak akkora baromságok leírva. na meg ez a szöveg amit levágnak benne, hihetetlen..

alapból azzal kezdi hogy szerintük a műsorok nem a műsortükör szerint vannak, holott pedig de :yeah:

ja meg ami nagyon "tetszik": a reggeli Shaker-t ami célcsoportos, szerintük közszolgálati műsor, mikor még direkt ki is emeltem vastaggal szedetten, és napi szinten kiértékeltem, hogy melyik nap melyek a célközönségnek szóló műsorok és egy nap összesen hány óra van belőlük. szánalmas... :o

még az adás beküldésekor megírtam, hogy a hétvégi műsor technikai okok miatt elmaradt, erre külön kiemeli hogy a TájKép c. műsorszám nem volt. jéééé! :D tényleg? :fuckyou:

és a végén, a hab a tortán: " törvénysértést valószínűsít.." :shoot:

2009. szeptember 28: vezetőségi megbeszélés

1. napirendi pont: válaszlevél írása (ismét 3 oldal magyarázás) az ORTT műsorszolgáltatási osztályának. :vomit:
 #27416  Szerző: jimmer

igazad van sajnos :(

most le is kapcsoltuk, maholnap ránézetünk a szerverre is, mert lehet megint ott van valami gebasz. ha nem válik be akkor be kell izzítani a vasat a victor hugo-ban. na meg keresni rá valami szponzorféleséget.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 41