RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#27677  Szerző: Pasa

orrhang írta:lenne rá kereslet a fiatalok körében
Ez a mániátok. :x Pedig "nemcsak a 20 éveseké a világ".
 #27665  Szerző: nyikolaj

Miskolcnak adna! ^^
 #27664  Szerző: hdshouter

nyikolaj írta:Az Expresst meg nem értem miért hozzátok fel,amikor nem is miskolci.
De Miskolcnak ad!!! És ők is miskolcinak érzik magukat, még ha nem is ott van az adójuk!
 #27663  Szerző: hdshouter

orrhang írta: Már mér kerülne a Sztár Fm helyére a R1? Ezt nem értem! 106.5-re meg lesz vagy 10 helyi pályázó!
Én csak ezt kívánnám! Annyira felesleges az oda, hogy hihetetlen... Azzal lehet vitatkozni, hogy egyedi zenéket ad, de CSAK ZENÉKET! Legalább lennének műsorok, meg jól össze lenne rakva az egész, de az, hogy már nem is tudom hány éve ugyanaz a hang mondja be, hogy "Ezek az igazi zenék", az már egy kicsit idegesít.
Akkor már inkább egy R1, ami lehet, hogy sok mindenkinek nem tetszik, de legalább az RÁDIÓ! Tele műsorral, ráadásul itt Miskolcon lenne rá kereslet a fiatalok körében, ez biztos. Én sem hallgatnám mindennap, de jobb szívvel tekernék a 103.0-ra, ha nem a Sztár lenne ott.

Nem tudom mennyire volt ez OFF, de erről ennyit. Én szívesen hallanám itt Miskolcon a R1-et, ez biztos.
A 106.5-re pedig én mindenképpen egy ÚJ, faintos, teljesen helyi rádiót képzelnék el.
 #27662  Szerző: nyikolaj

Csak az a baj,ha lesz majd valami a 106.5-ön addigra megőszülünk.
A 101.6 is már jó ideje nyílvánosan tervezett freki,de semmi hír róla,hogy előre,hátra jobbra,vagy balra :(
Az Expresst meg nem értem miért hozzátok fel,amikor nem is miskolci.
 #27654  Szerző: orrhang

Én ezt valahogy úgy képzeltem el anno a 106.5 megüresedése után, hogy oda mehetne valami új helyi, és mondjuk a Sztár FM, vagy az Expressz helyére kerülne a Rádió 1...
Lehet, hogy kicsit merész gondolat, bár végülis az se lenne rossz, ha a 106.5-re kerülne
Már mér kerülne a Sztár Fm helyére a R1? Ezt nem értem! 106.5-re meg lesz vagy 10 helyi pályázó!
 #27651  Szerző: MrG

nyikolaj írta:Vagy a 101.6
El lehet felejteni azt idén.

96.3/103.0
 #27647  Szerző: nyikolaj

Vagy a 101.6
 #27631  Szerző: lambda

Hát nem tudom! Remélem nem jön rádió1 miskolcra! Én sokat vagyok a városban, és ott tényleg egy teljes mértékben helyi rádió kelleni a miskolciaknak! Újabb hálózatosra szerintem semmi szükség. Főleg ha az a halál unalmas rádió1 lenne!
Teszem hozzá: privát véleményem!
 #27615  Szerző: Sakál

Az Expressz az ELVILEG közszolgálati ezt ne felejtsük el.
  • 1
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • 482