Pasa írta:Ki mondott ilyet hogy nóta a 45-55 közöttieknek? Arra egyébként nem gondoltál hogy az 55+-ba beleértendők a 70, 80 évesek is? Igazad volt, azt a 45+ MR6-ot eltúloztam nagyon, ezért korrigáltam 55-re. Ebben igazad volt. Úgy értettem azt a mondatot, hogy most az idősebbeknek miért nem lehet a nóta szórakoztató? Egyébként meg pont az MR6 játszik ilyeneket is (igaz, közben még a rock-tól a jazz-ig mindent.) és a Sztár FM meg nem, ahogy Cicoo írta, az 60,70-es. De tudod mit? Legyen neked igazad! Mondok valamit:centerweb írta:azért az sem teljesen mindegy, hogy melyik generációnak mi a szórakoztató. a magyar nóta miért nem lehet szórakoztató?Magyar nóta a 45-55 közöttieknek??? Ez most komoly?Ezekről hallottál már: Boney M, ABBA, Chilli, EWF, Kool and the Gang? Amikor ezek mentek, az akkori 20-asok ma 50-esek. Nekik ilyet az MR6 nem játszik, csak a Sztár FM. De ugyanez vonatkozik a magyar beat- és diszkózenére is, vagy pl. az italodiscora. Ha viszont az idősebbeknek szól az MR6, akkor a fiataloknak meg ott az MR2. Tehát nem kell nekik sem Rádió1...
![]()
ON
15-30 Rádió1 (vagy valami helyi, ennek a korcsoportnak) (106.5)
25-45 FM95szerűség (101.6)
35-45 Juventus (96.3)
35+ Sztár FM (103.0)
55+ MR6 ÉM (102.3)
így tetszik? remélem ebbe már nem kötsz bele.
És arra nem gondolt senki, hogy például egy 20-30 közötti szívesen meghallgat egy-egy Cool and The Gang, stb.. dalt, mint ahogy laz 55-60-asnak is tetszik akár GunsNRoses vagy Fragma, DjSammy, ...Most arról beszélek hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN annak a korosztálynak milyen rádió lenne az optimális.