RADIOSITE Fórum

• New Wave Media Group (Life Network, Ozone Network)

#39544  Szerző: mlaszlo

A mai naptól színesek lettek az Origo-s csatornák logói, pedig fehéren szerintem jobbak voltak és folyamatosan kint vannak az ajánlók alatt is. Néhány napja változtak a korhatárkarikák is (továbbra is ORTT-sek, csak kicsit nagyobbak lettek és a színárnyalatuk változott).
 #39161  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Itt se 16:9-esek. Pedig elvileg annak kéne lennie.. http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Köszönöm az infót. A cikk miatt gondoltam én is, hogy hátha 16:9 csak rosszul továbbítják, de akkor sajnos nem. Pedig jó lett volna egy 16:9-es dokumentumcsatorna.
Egyébként nem rossz a két csatorna, bár a Life Network nem az én világom, nekem kicsit erős ott egy-két sorozat (pl. belebotlottam a Hihetetlen betegségek c. sorozatba, megdöbbentő dolgokat mutattak).
 #39145  Szerző: mlaszlo

UPC kábelen 4:3 letterbox-al megy Life Network és az Ozone Network. T-Home kábelen és a Sat TV-n is vagy ott 16:9-es és a UPC-nél van egyelőre rosszul beállítva?
 #28483  Szerző: mgabor

eljutottunk odáig két hét csúszással, hogy van lifenetwork-ünk.
ahogy nézem, 4:3-as az, de elcseszték, szét van húzva, a két széle hiányzik (a logo fele is), középen meg mindenki lapos fejű.

na, ez kerül 41 csatornával 5500 Ft-ba / hó
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7