Felejtsétek már el, hogy az emberek csak a zene miatt hallgatnak rádiót!
A Petőfit meg hagyjuk. Akárhányszor belehallgatok, mindig valami alter zene megy, meg az az unalmas nő kvartyog valamit a "sose hallottam róla, de nem is nagyon bánom"-előadóról, akitől utána játszanak valami egyszer hallgatós számot a Zöld Pardon meg a Gödör törzsközönségének. Nesze, közszolgálati műsor, fiataloknak.
(Délután áttekertem a Danubiusra. Felüdülés a Juventus után.)
De mivel ez a Sláger topic, álljon itt egy mondat, amit 1-2 hete csíptem el hazafelé az egyik "kedvenc" műsorvezetőmtől (nő):
"Mert még egy óráig ki kell töltenünk az időt. (szünet) Tegyük ezt nagyon kellemesen."
orrhang írta:M'ért van tucatzene? Mert arra van igény.
Miért van tucatzene? Mert a nagy rádiók által beivódott a köztudatba, hogy ez a jó. És mint tudjuk, ha valamiről sokáig mondogatják, hogy jó, és mindenhol azt hallod, hogy jó, és mást sem hallasz sehol, akkor jobb esetben megszokod, rosszabb esetben megszereted.
orrhang írta:Nem akarok itt hittéríteni, csak az egész ki... fórum arról szól, hogy "én nem ezt, nem így , jobban és máshogy csinálnám" Akkor mért nem csinálod, mért beszélsz róla?!
Nem lehet mindenki zenei szerkesztő, vagy programigazgató, viszont mint hallgatónak is lehet véleményünk. Ha senki nem mond negatív, ám építő jellegű kritikát, akkor nem fog javulni semmi. A világot az elégedetlenség és a tudásvágy viszi előre, nem a belenyugvás.