mondjatok napjaink kereskedelmi rádiózásából egy olyan embert, akire nyugodt szívvel rá lehet mondani, hogy kiváló szakember, fel lehet rá nézni, két kézzel kapkodnak utána, tanulni lehet tőle.
várom.
Szabi írta:Ne hozzak létre Ovi Játszótér néven egy másik fórumot is? AMi itt folyik pár napja, az vicc.de, nevezd át erre az egész radiosite-ot. már akkor megléphetted volna, amikor a nagyon szellemes rise-fikázó hang- és képtákolmányokon heherésztetek napokig, az volt a szakmai fórumozás csúcsa.
orrhang írta:Ovi rádió néven jó lenne!A portál szakmaiságával nem tudom mi bajod van, de örülnék, ha kifejtenéd. Talán nem percrekész, ezt beismerem... de ami késik, nem múlik elven működik és szerintem sok rádiós hír nem maradt ki az elmúlt hónapokban, még ha pár nappal később is lett kitéve, mint illett volna.
Tudjátok nekem mi nem tetszik ebben az egész fórumban? Hogy nagyjából nem szakmai. A fórum is a weblap is azt "mondja" ,hogy szakmai.
orrhang írta:M'ért van tucatzene? Mert arra van igény.Miért van tucatzene? Mert a nagy rádiók által beivódott a köztudatba, hogy ez a jó. És mint tudjuk, ha valamiről sokáig mondogatják, hogy jó, és mindenhol azt hallod, hogy jó, és mást sem hallasz sehol, akkor jobb esetben megszokod, rosszabb esetben megszereted.
orrhang írta:Nem akarok itt hittéríteni, csak az egész ki... fórum arról szól, hogy "én nem ezt, nem így , jobban és máshogy csinálnám" Akkor mért nem csinálod, mért beszélsz róla?!Nem lehet mindenki zenei szerkesztő, vagy programigazgató, viszont mint hallgatónak is lehet véleményünk. Ha senki nem mond negatív, ám építő jellegű kritikát, akkor nem fog javulni semmi. A világot az elégedetlenség és a tudásvágy viszi előre, nem a belenyugvás.