RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#28436  Szerző: jimmer

Most a Smile TOP-20 -ban bemutatjuk Michael Jackson - This is It zenéjét!!

Holnap reggel fél 10 körül élőben a Shakerben: Szabó Eszterrel (Megasztár 3) beszélgetünk.

Listen it :)
 #28321  Szerző: jimmer

Ismét egy újításról számolhatok be, ami most nem technikai hanem műsorbeli. A vasárnapi Lista című műsor mostantól nem a MAHASZ mostmár egyre elavultabb listáját tartalmazza, hanem az Angol toplisták közül válogat. Ma pl az angol albumeladási listát. Sok-sok jó és itthon még ismeretlen zenével. Jó volt hallgatni, felüdülés Lady Gatya és barátai után :)
 #27967  Szerző: jimmer

nem, viszont van egy új megoldás aminek segítségével nem kell külön lejátszó a webtv-hez. hamarosan így lesz megoldva.
 #27959  Szerző: SzD

Na végre nem akad a webkamera. :yes:
 #27594  Szerző: jimmer

nno, rászánva másfél órát megírtam a levelet, amint lesz időm bemásolom ide is az érdekesebb részeket :)
 #27496  Szerző: rsite1

végülis elég publikus dolgok ezek. :) namindegy.
 #27478  Szerző: jimmer

fundamenta :D arra legalább építhetsz :hehe:
 #27471  Szerző: LuciFerko

alap :)
 #27465  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:na én is ettől félek...
Azért te ne add fel! Neked legalább a kertes ház megvan. ;)
 #27464  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Az a baj, hogy ilyen dilettáns hülyék bírálják el azoknak a munkáját, akik esetleg szívvel-lélekkel teszik a dolgukat! Fingjuk nincs arról, hogy hogyan kell működnie egy rádiónak, pedig Bp-n dolgoznak és laknak. Elég lenne időnként belehallgatni a kisköz frekvenciákba, vagy akár neten is hallhatnák azokat, de nem. Szigorúan munkaidőben foglalkoznak a témával, de csak a leírt szöveg szerint. Szimpla csesztetés az egész. Én, ha kertes házban laknék, biztosan kérnék kisköz frekit, de félek, hogy az első ilyen piszkálódásnál olyat "beszólnék", hogy mehetnék vissza kalózba... :shoot:
na én is ettől félek...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 41