RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#27982  Szerző: Mauro

"a magyar adások közül elsőként – a Duna TV számos műsora is."

MTV eddig nem 16:9-be adod a UPC-n?
 #27746  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: De miért csak jövőre lesz műholdon? :x
Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom, hogy az AH és a Duna TV közötti átviteli láncot kellene hozzá átalakítani. Jövőre viszont lejár a Duna TV-nek a szerződése a Hotbird-el és nagy valószínűséggel ők is el fognak költözni másik műholdra (nagy eséllyel oda, ahova az m2), akkor pedig már nem az AH fogja végezni a műholdas feladást.
Erre a rövid időre pedig nem biztos, hogy megérné beruházni ezekre az eszközökre.
Ez igaz. Akkor HHD-nak lesz is lehetősége új csatikat felvenni.
 #27740  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: De miért csak jövőre lesz műholdon? :x
Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom, hogy az AH és a Duna TV közötti átviteli láncot kellene hozzá átalakítani. Jövőre viszont lejár a Duna TV-nek a szerződése a Hotbird-el és nagy valószínűséggel ők is el fognak költözni másik műholdra (nagy eséllyel oda, ahova az m2), akkor pedig már nem az AH fogja végezni a műholdas feladást.
Erre a rövid időre pedig nem biztos, hogy megérné beruházni ezekre az eszközökre.
 #27738  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Szélesvásznú Duna TV a UPC digitális alapszolgáltatásaiban

http://www.kakukk.ro/content/view/11405/66/

Ez azt jelenti hogy csak UPC felé sugároznak kapcsolat jelet?
Igen, az SD-ből ez a 16:9-es verzió egyelőre csak UPC Digitális kábelen és a UPC Direct-en megy, de nyitva a lehetőség valamennyi szolgáltató számára, aki akarja optikán megkaphatja ezt a verziót a Duna TV-től. Műholdra majd csak jövő tavasszal kerülhet fel.
Nagyon szép a képe a Duna TV-nek, az egyik leggyengébből az egyik legjobb minőségű SD csatorna lett ezzel a lépéssel a UPC digitális kábelen. Úgy néz ki, hogy rövidesen a HD változat is bekerül a UPC Digital-ra.
De miért csak jövőre lesz műholdon? :x
 #27736  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Szélesvásznú Duna TV a UPC digitális alapszolgáltatásaiban

http://www.kakukk.ro/content/view/11405/66/

Ez azt jelenti hogy csak UPC felé sugároznak kapcsolat jelet?
Igen, az SD-ből ez a 16:9-es verzió egyelőre csak UPC Digitális kábelen és a UPC Direct-en megy, de nyitva a lehetőség valamennyi szolgáltató számára, aki akarja optikán megkaphatja ezt a verziót a Duna TV-től. Műholdra majd csak jövő tavasszal kerülhet fel.
Nagyon szép a képe a Duna TV-nek, az egyik leggyengébből az egyik legjobb minőségű SD csatorna lett ezzel a lépéssel a UPC digitális kábelen. Úgy néz ki, hogy rövidesen a HD változat is bekerül a UPC Digital-ra.
 #27695  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Djlacee üzeni, hogy több mint 1,5 órája nem megy a UPC internet, teljesen megszakadt :lol:
Ha rendszeres lenne a hiba, akkor megérteném a kárörvendést, de egyszer-egyszer sajnos minden szolgáltatónál előfordulhatnak ilyen hibák.
 #27693  Szerző: djlacee

Na siker, visszajött. És nem egyedi probléma volt, mert a házban lakó másik upc net-eset is megkérdeztem, neki se ment, illetve egy haveromat aki a város másik felén lakik, nála se.
 #27692  Szerző: tomee87

Djlacee üzeni, hogy több mint 1,5 órája nem megy a UPC internet, teljesen megszakadt :lol:
 #27585  Szerző: LuciFerko

itt fehérváron a Kodolányi apartmanházba egész jó a net:
Kép
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 103