Mutyi, vagy pályázat?
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=551539
mgabor írta:egy szóval nem vitatom el, hogy Magyarország leghallgatottabb rádiója, tehát sikeres, de attól még akkora bunkó szar, mint a Győzike-show, saját magukkal szemben sem igényesek, holott nem tudom, miben rontaná a pozícióikat, kevesebben hallgatnák-e őket, ha nem a tökéletesen olcsó vásári taplóságot hirdetnék.Erről szól ma minden, ti. hogy ha ennyi is elég, minek rá többet költeni és jobban odafigyelni.
orrhang írta:sőt, a Bumerángot is sokszor előre felveszik, sms-ekkel, telefonokkal együtt és adott napon bent sincsenek... a Balázsék csak 9 hónapja vannak reggel, de annak kb a negyede nem volt élő, hanem előre rögzített...morning showkon kívül szinte semmi nem élőNéha még az sem. Emlékszem még arra az időre, amikor a Dalet megadta magát a Danun és Liluék megszólalása (ugyanaz) lement egymás után háromszor![]()
A dumakanyar azt hiszem élőben megy, a telefonálók viszont nem azok
Chriss írta:rejtelme, hogy nem élő és mégis tele van emaillel, sms-sel és telefonos beszélgetésselHonnan tudod, hogy nem élő? Bár nem nagyon szoktam hallgatni -mivel éjjel általában aludni szoktam-, de egyszer-kétszer belehallgattam már, és szerintem élő.