RADIOSITE Fórum

• Nemzetiségi Rádió

#28069  Szerző: MrG

nyikolaj írta:Egyébként az Mr6 zeneileg vegyes.És szerintem ez a jó ;)
Szerintem katasztróka, ha egy rádió arculata nem karakteres, nincs egy zenei koncepciója és azt játssza, amihez a jómunkásembernek éppen kedve van. Persze a tematikus műsor más téma, azt ne keverjük ide.

De ha - nem mondok neveket - az N-Joyon lemegy Rihanna és a Puncicicababák (Pussycat Dolls) között valami Fenyő szám, amit a Nautilus épp odapök, azt nem tudom díjazni.
 #28067  Szerző: nyikolaj

Én is félve írom le,de néha egész jó zenéket nyomnak.
Gondolom fiatalos műsor lehetett vagy mi a szösz.
Egyébként az Mr6 zeneileg vegyes.És szerintem ez a jó ;)
 #28066  Szerző: centerweb

:) Nah...
Azt elhiszem hogy az ország többi részén az MR6-nak nincs jelentősége, de én úgy gondolom, hogy itt borsodban a hírek szempontjából van valamennyi(cske). Juventus: nem rossz, MR6 után a 2. legjobb, amikor helyi hírek van. Sztár: Juve hírek ismétlése. Szistván: Nemidevalósi Európa: háát nemtudom. Express: mindenki tudja mi a helyzet. És itt van az MR6. Helyi hírek van, óránként frissített, sok dolgot elmondanak benne. Ez van, ilyen a piac. Véleményem szerint.

Jajaj, de már nem is merek semmit írni :sealed:
 #28060  Szerző: nyikolaj

Ugyan már fiukák! :D
Kis cukorfalatkák! :D
 #28057  Szerző: mgabor

Chriss írta:az a baj, ha valaki szakmaiságra hivatkozik
jaj, bocsánat, hogy nem vettem észre...
 #28056  Szerző: mgabor

Chriss írta:erre visszaírják neki, hogy cica, mint egy buzi bárban?
szabi, kérek puszis szmájlit :D
 #28054  Szerző: nyikolaj

Ajjaj. :oops:
 #28053  Szerző: Chriss

MikySoft írta:istenemdeszánalmas. itt már tényleg semmit nem lehet írni, mert jön valami rettentő okos szakértelem, aki megmondja, hogy "ez egy szar, mert nem szakmai, és különben is én fingottam a passzátszelet, szóval fogd be, tanulj."

unalmas rohadtul. olyan szinten el vannak itt ájulva emberek maguktól, hogy az már vicc.
és akkor jön egy admin, akinél a kultúra rendszeresen kibassza a biztosítékot és olyan dolgokról ír, amiről fogalma sincs...
az a baj, ha valaki szakmaiságra hivatkozik a szubjektivítás ellenében?
és mindezt normálisan, nem szarozva és hülyézve?
erre visszaírják neki, hogy cica, mint egy buzi bárban?

na, akkor én mennék, de te maradj csak, ha ebben érzed jól magad...
 #28051  Szerző: rsite1

istenemdeszánalmas. itt már tényleg semmit nem lehet írni, mert jön valami rettentő okos szakértelem, aki megmondja, hogy "ez egy szar, mert nem szakmai, és különben is én fingottam a passzátszelet, szóval fogd be, tanulj."

unalmas rohadtul. olyan szinten el vannak itt ájulva emberek maguktól, hogy az már vicc.
 #28049  Szerző: mgabor

Chriss írta:kissé nevetséges dolgokat írsz, minden szakmai alapot nélkülözve, nagy általánosságban, mert te utálod őket... abbahagynám én ezt, a magam részéről, majd ha tényeket és neveket sorolsz, akkor érdemes folytatni... vagy talán akkor sem...
mit soroljak, cica, játsszál sértődőset, az úgyis divat, de mondhatsz ellenérvet is, mert cáfolatot nem hoztál, csak kijelentetted, hogy te vagy a szakmai alap :)
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 44