RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#28117  Szerző: mgabor

engem sem zavar, meg szerintem is csinálják az új anyagokat már csak 16:9-be, de tekintve, hogy egy kereskedelmi tévés műsor már egy év múlva szart se ér, nemhogy újra elővegyék, a tévéknek meg vagy 85%-a még 4:3-as, baromira nemlétező probléma. az MTV meg a Duna TV az, ahol nagyobb jelentősége van, ők meg alkalmazkodnak.

én arra akartam rávilágítani, hogy te vagy itt a leghangosabb tizenhatkilencbetyár, akkor örüljél, hogy van anamorf adás :D
 #28105  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:
Mauro írta:
MikySoft írta::wailing: :wailing: :wailing: :wailing:
Mi az? Nem csak én mondom ezt. Ezt se én mondtam valahol olvastam.
"Na ná hogy problémázok a 16:9 jelen és jövő. Aki 4:3 ad/forgat az múltnak készít műsört."
mondjuk akinek 16:9-es TVje van annak érthetőek az aggodalmai.
Van olyan ismerősöm, akinek 4:3as TV-je van, és mégse zavarná 16:9-es adás.
 #28095  Szerző: LuciFerko

Mauro írta:
"Na ná hogy problémázok a 16:9 jelen és jövő. Aki 4:3 ad/forgat az múltnak készít műsört."
mondjuk akinek 16:9-es TVje van annak érthetőek az aggodalmai.
 #28094  Szerző: Mauro

#28092  Szerző: Mauro

djlacee írta:Csak hogy a témához szóljak, nálunk is ilyen az RTL
Melyik szolgáltatónál vagy?
 #28044  Szerző: djlacee

Csak hogy a témához szóljak, nálunk is ilyen az RTL
 #28027  Szerző: Mauro

mgabor írta:hát rohadt nehéz a megfejtés, nyilván az anamorf adást veszik le és nem rakják letterboxba
te problémázol mindig 16:9-es adásért, tudhatnád :)
Hát, de eddig jó volt. Volt alul felül fekete csík. Ezért érdekes. Na ná hogy problémázok a 16:9 jelen és jövő. Aki 4:3 ad/forgat az múltnak készít műsört. Meg baromi zavaró hogy hiányzik sport és ismeretet terjesztő műsoroknál a képszélei.
 #28025  Szerző: mgabor

hát rohadt nehéz a megfejtés, nyilván az anamorf adást veszik le és nem rakják letterboxba
te problémázol mindig 16:9-es adásért, tudhatnád :)
 #28023  Szerző: Mauro

mgabor írta:
Mauro írta:Érdekes hiba van Diginél Német RTL-nél ha 16:9es műsor megy akkor függőlegesen megvan nyújtva a kép. Mitől lehet ez? Azok járnak most rosszul, akik nem tudnak TV-jükön, képen állítani.
ültek az ügyeletes műszakiak a Digi központban, aztán elgondolkodtak, hogy "olyan régen olvastunk már Maurotól ilyen rendkívül súlyos hibákon való töprengést, basszuk el egy kicsit a német RTL-t, legyen min gondolkodnia" :D
Csak azért gondolkodok rajta, mert ilyen hibát még nem láttam. És nem tudom, mitől lehet.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 129