RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#28130  Szerző: jimmer

Richmonde írta:
LuciFerko írta:szóval kérik magánszemélyektől is, hétfőn lesz egy köröm a fehérvári APEHnél :S
mit kérnek?
Aláírási címpéldány. Magánszemélyeknél ennek valami más neve van, ez a cégek esetén van. De a lényege ugyanaz. Kapsz egy papírt amin szerepel a hivatalos aláírásod és pl egy ügyvéd hitelesíti.

Gondolom azért kell, hogy ne tudják hamisítani az aláírásodat a fontosabb papíroknál, pl m.szolg. szerződés, rádióengedély stb.
 #28115  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:szóval kérik magánszemélyektől is, hétfőn lesz egy köröm a fehérvári APEHnél :S
mit kérnek?
 #28114  Szerző: LuciFerko

szóval kérik magánszemélyektől is, hétfőn lesz egy köröm a fehérvári APEHnél :S
 #28113  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:tőled is kértek aláírási címpéldányt?
még nem tom, mert ma küldik újra a levelet :S
 #28110  Szerző: LuciFerko

tőled is kértek aláírási címpéldányt?
 #28108  Szerző: Richmonde

jimmer írta:
Richmonde írta:Ma reggel hívtak az ORTT-ből, hogy tőlem is kérnek hiánypótlást, de rossz címre küldték ezért visszament és elnézést kérnek, ma újra postázzák. :gülü: Ez meg hogy......???? :yeah: :yeah:

Szerintem csak a titkárnő v ügyintéző szimplán elqrta. Nem kicsit, nagyon :) De ez még a jobbik eset, nem mondhatják azt, hogy te nem vetted át és ezért bukta!
Elképesztő trehányság. :sealed:
 #28104  Szerző: jimmer

Richmonde írta:Ma reggel hívtak az ORTT-ből, hogy tőlem is kérnek hiánypótlást, de rossz címre küldték ezért visszament és elnézést kérnek, ma újra postázzák. :gülü: Ez meg hogy......???? :yeah: :yeah:

Szerintem csak a titkárnő v ügyintéző szimplán elqrta. Nem kicsit, nagyon :) De ez még a jobbik eset, nem mondhatják azt, hogy te nem vetted át és ezért bukta!
 #28097  Szerző: Richmonde

Ma reggel hívtak az ORTT-ből, hogy tőlem is kérnek hiánypótlást, de rossz címre küldték ezért visszament és elnézést kérnek, ma újra postázzák. :gülü: Ez meg hogy......???? :yeah: :yeah:
 #27968  Szerző: jimmer

sztem ennyire azért nem ilyenek. ebbe sőt másba nálam is belekötöttek annó, mégis elsőre meglett. megvan ennek a fortélya hogy kell :)
 #27955  Szerző: Pasa

Tudod, hogy úgyis kötekednek. Második körben majd megkapod az engedélyt (reméljük)...
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 164