RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#28718  Szerző: Vendég

Rádió1 Déli Élő Kívánságműsor:

- Nyomorék, kurva, buzi
- Mit mondtál, buci?
- Buzi
- Anya, Apa büszke lehet rád, imádom a telefonbetyárokat. Mondjuk ott gond van, ahol tényleg büszkék.

Élő. :D
 #28262  Szerző: MrG

mgabor írta:azért érdekes, hogy a Zene Rádió Zrt-t a szocikhoz kötik, és Tirts szólal fel a kizárás ellen...
Ilyet olvastam én is, de olyat is, hogy M. Dávid a Fidesz xy-ja volt pár éve, szóval kötik őt a Fideszhez is. Teljes képzavar.

Lehet, hogy pont azért zárták ki, mert nem kötődik sehova. :lol:
 #28261  Szerző: mgabor

azért érdekes, hogy a Zene Rádió Zrt-t a szocikhoz kötik, és Tirts szólal fel a kizárás ellen...
 #28260  Szerző: MrG

VidámSrác írta:
Szabi írta:http://www.ortt.hu/hirek.php?hir_id=446

Itt van Fideszbácsi különvéleménye.
nagyon úgy tűnik számomra, hogy ezek a megnyilatkozások és mindenféle különvélemények az előre forgatókönyvezett színjáték részei. úgy értem ezt, hogy a politikai háttéralkuk eredményeként megvan (mondjuk úgy: hónapokkal ezelőtt megvolt) a két nyertes pályázó, már csak a szakmaiságot kell ráhúzni a végeredményre, és mindenféle hivatalos(nak tűnő) indokkal ki kell zárni a versenyből az összes olyan aspiránst, amelyik az alkuk alapján nem lehet nyertes. na már most ez a szakmai(nak tűnő) döntési folyamat akkor igazán hiteles, ha egy-egy testületi tag - persze a forgatókönyv szerint - néha kinyilvánítja nagyonnemegyetértését egy ilyen kizárás kapcsán. vagy lehet, hogy csak én nézek túl sok ilyen összeesküvéses filmet. :shock:
Szerintem nem mondasz hülyeséget, én is gondoltam erre... mi más magyarázná azt a színjátékon kívül, hogy feltétlenül ki kellett szivárogtatni nekik az infókat és nem tudtak november 4-ig várni, holott elvileg titoktartási kötelezettségük lenne...
 #28256  Szerző: VidámSrác

Szabi írta:http://www.ortt.hu/hirek.php?hir_id=446

Itt van Fideszbácsi különvéleménye.
nagyon úgy tűnik számomra, hogy ezek a megnyilatkozások és mindenféle különvélemények az előre forgatókönyvezett színjáték részei. úgy értem ezt, hogy a politikai háttéralkuk eredményeként megvan (mondjuk úgy: hónapokkal ezelőtt megvolt) a két nyertes pályázó, már csak a szakmaiságot kell ráhúzni a végeredményre, és mindenféle hivatalos(nak tűnő) indokkal ki kell zárni a versenyből az összes olyan aspiránst, amelyik az alkuk alapján nem lehet nyertes. na már most ez a szakmai(nak tűnő) döntési folyamat akkor igazán hiteles, ha egy-egy testületi tag - persze a forgatókönyv szerint - néha kinyilvánítja nagyonnemegyetértését egy ilyen kizárás kapcsán. vagy lehet, hogy csak én nézek túl sok ilyen összeesküvéses filmet. :shock:
 #28167  Szerző: gobbi

MOst mondhatnám, hogy megmondtam... de inkább csk írom..

ma/tegnap kaptam is vagy 50 telefont
 #28125  Szerző: Szd96

Szabi írta:Szar ügy...
Hát az.De azért megnéztem volna hogy mit változtattak volna a rádión :D
  • 1
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 482