RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#28551  Szerző: SzD

Kicsit meglepődtem ma, hogy Palota belvárosában, egy olyan helyen, ahol alig egy-két rádió fogható csak, telefonnal tök tisztán hallgattam a RiseFM-et. :o
 #28421  Szerző: LuciFerko

ma egész nap ismétlések mentek :gülü2:
 #28272  Szerző: Jani

Szabi írta:
visza jőtt a 88.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(risefm.hu/forum)

tényleg "visza" "jőt"? :lol:
Azt hiszi,hogy Rise megy rajta. :hehe: :lol:
 #28270  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:
(risefm.hu/forum)

Szerintem nem jött vissza, nálam csak a Pont FM jön a 88,1-en, ha menne a Rise, akkor ki kellene nyomnia nálam a Pont FM-et.
 #28269  Szerző: MrG

(risefm.hu/forum)

#28161  Szerző: Cicoo

LewyDee írta:Cégbírósági bejegyzés meglett támadva bíróságon! Ami azt jelenti hogy nem tisztázott a Rádió Infórum kft. tulajdonlása. akié a freki. hello!

Ha ez véletlenül így is van, akkor lehetne addig sss, amíg el nem döntik, hogy mi van. (Meg akár utána is. :gonosz: ) Amúgy meg miért nem mindegy, hogy ki tol mosógép frekvenciát a 88.1-en? :P
 #28091  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:apropó arra emlkszik, valaki hogy 2002-ben a pannon rádiót hogy kapcsolták le?
Nehezen. :hehe: Vagy két hónapig szólt együtt a két Pannon, aztán a Gidófalvy, miután megnyerte a csatát, nevet is váltott (MZR = Magyar Zenék Rádiója).
 #28087  Szerző: LuciFerko

apropó arra emlkszik, valaki hogy 2002-ben a pannon rádiót hogy kapcsolták le?
 #28085  Szerző: LewyDee

Cégbírósági bejegyzés meglett támadva bíróságon! Ami azt jelenti hogy nem tisztázott a Rádió Infórum kft. tulajdonlása. akié a freki. hello!
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 470