RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#29489  Szerző: LuciFerko

pont erre gondoltam...
 #29488  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:Csak nem elkelt a hálózat?
Több, mint gyanús, hogy pont most......
 #29487  Szerző: LuciFerko

Csak nem elkelt a hálózat?
 #29486  Szerző: Obladioblada

SzD írta:
Obladioblada írta:Mi van? Beindult a rádióspiac? Danubius, Sláger, Egri Gold FM, Miskolci Park Rádió... Most az Express? Lesznek itt érdekes dolgok. :)
Jó-jó, a Sláger és a Danubius más téma...a többi rádió meg régóta döglődik, és soha nem mentek túl jól. Vagy tévedek?
Nem-nem. Természetesen én is különválasztom, csak azon vihogok magamban, hogy hosszú hónapokig nem történik semmi, most meg egyszerre ennyi minden, főleg mifelénk, és csak kapkodom a fejem. :shock:
 #29481  Szerző: SzD

Obladioblada írta:Mi van? Beindult a rádióspiac? Danubius, Sláger, Egri Gold FM, Miskolci Park Rádió... Most az Express? Lesznek itt érdekes dolgok. :)
Jó-jó, a Sláger és a Danubius más téma...a többi rádió meg régóta döglődik, és soha nem mentek túl jól. Vagy tévedek?
 #29476  Szerző: Obladioblada

Nem tudom minek veszem a fáradtságot, mert lassan tényleg úgy néz ki, hogy csak én írogatok ebbe a topicba, de ezt muszáj beírni, illetve erősen kapcsolódik is az előző bejegyzéshez (azt is én írtam)...

Hollóssy (programigazgató) Andris ma elköszönt a hallgatóktól. Nem csak mára, hanem végleg. Kicsit csöpögősre és zavarosra sikeredett a búcsú, így nem igazán értettem, hogy csak ő köszön e el, vagy a rádió is, mert valami olyasmit mondott, hogy még holnap hallgatható a rádió, ennyi volt, köszöni, hogy őt/őket hallgattuk, stb. Passz.

Mi van? Beindult a rádióspiac? Danubius, Sláger, Egri Gold FM, Miskolci Park Rádió... Most az Express? Lesznek itt érdekes dolgok. :)
 #28983  Szerző: Obladioblada

Tegnap kora délután belehallgattam. Szignált nem fedeztem fel benne, és műsorvezetés sem volt. Hírek voltak. Dávid Ildi elmondta benne, hogy Mallorca (két ellel)...

Nekem az jött le, hogy megszűnt a Cafe Express műsor (a vidék leghosszabb kávészünete négy órában, már az elnevezés is, hát izé...) és a délutáni kívánságos is. Gratulálok. Helyettük semmi.

Van még ott valaki? Hahó!!!

:o

Legalább tegyék fel a vaterára, hogy rádió eladó...
 #28417  Szerző: Obladioblada

Azon kezdtem el röhögni, hogy pörög a kívánságfal, egy egész megyét (majdnem) lefedő rádiónál... :shock:

2009-10-13 13:59:35
admin
IP-cím változás történt a kiszolgálónál, amiről nem tudtunk. Már működik :| mindkét lejátszón az adás. Szép Napot!
2009-10-13 08:46:15
Gtanita
Sziasztok! Csatlakozom az előttem kérdezőkhöz, miért nem megy netről az adás?? Várom nagyon válaszotokat!
2009-10-12 11:11:45
milan
Hello! Megoldanátok végre hogy neten is hallgatható legyen az adás?!?
2009-10-08 21:28:15
doszroli
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem indul el a rádió semelyik lejátszóval???
2009-10-01 11:44:36
tzsu2@
Szia Peti! Egy nagyon pörgős számot szeretnék kérni a Kazincbarcikai Mentőállomás Mentésirányító Csoport számára. Döntsd el te mi legyen!!!
 #28254  Szerző: VidámSrác

Szd96 írta:
LuciFerko írta:nem lepődnék meg ha hamarosan klubrádió szólna a helyén :gülü2:
Azt szerintem többen hallgatnák mint ezt a :vomit: :lol:
szerintem ez a durva a dologban, hogy ezen a fórumon sokkal korábban beszélgettünk már erről. lehet, hogy jósok publikálnak itt? :D :D :D neeeem, csak többen előre láttuk a már eleve nehezen induló (indulgató) rádió sorsát.
no mit mond a varázsgömb? süllyed a hajó?
 #28248  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:szerintem nincs senki. néhány napja különböző időpontokban rendszeresen belehallgatok az expressbe, de műsorvezetőt sosem hallok, csak zenét. dolgozik még ott egyáltalán műsorvezető?
Ma reggel volt Varjússy, és elmondta, "hogy mindenkinek kíván nagyon szép napot, és ugyanolyan jó időt, mint amilyen most van". Közben esett az eső. Gondolom élő volt a műsor...
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 97