Állítólag nem magyar emberke írta ezeket. Mondjuk azt nem tudom, mi értelme van, hogy nem "profi" magyar írja a magyar szöveget. 

Chriss írta:Mi pl. a PartyFM-en egyik koleszból a másikba küldtünk számokat, meg a saját osztályunknak... Meg lehet ezt egy országossal csinálni?Nyúz írta:én meg ezzel értek egyet, mert ez így van! csak akkor nem értem, hogy miért nevezed sarkosnak? pontosan a helyi értékkel lehet megverni vagy megszorítani az országos rádiókat! aki ügyes, már megtette és csinálja azóta is! sikeres is...
Lehet, hogy azért, mert én vagyok a tíz megyeszékhelyi egyikében, de nem teljesen értek veled egyet...
Illetve amit írsz, abban van igazság, csak szerintem túlságosan sarkosan. Csak arra gondolok, hogy az általad előadottnál azért szerintem sokkal súlyosabb tényező a "helyiség" a hallgatóknál. Nem csak az dönt, de jócskán tol a hallgatottságon péládul az, hogy egy helyi rádióban a Fő utca végén lévő kisbolt hirdet, ezért az üzletben az a rádió szól, mert büszke magára, hogy hirdetése van ott, és onnantól a vásárlóknál is lecsapódik, hogy van egy helyi adó, amitől azt várják, hogy sokkal jobban koncentrál az ő helyi igényeikre, és odatekernek.
Nyúz írta:én meg ezzel értek egyet, mert ez így van! csak akkor nem értem, hogy miért nevezed sarkosnak? pontosan a helyi értékkel lehet megverni vagy megszorítani az országos rádiókat! aki ügyes, már megtette és csinálja azóta is! sikeres is...
Lehet, hogy azért, mert én vagyok a tíz megyeszékhelyi egyikében, de nem teljesen értek veled egyet...
Illetve amit írsz, abban van igazság, csak szerintem túlságosan sarkosan. Csak arra gondolok, hogy az általad előadottnál azért szerintem sokkal súlyosabb tényező a "helyiség" a hallgatóknál. Nem csak az dönt, de jócskán tol a hallgatottságon péládul az, hogy egy helyi rádióban a Fő utca végén lévő kisbolt hirdet, ezért az üzletben az a rádió szól, mert büszke magára, hogy hirdetése van ott, és onnantól a vásárlóknál is lecsapódik, hogy van egy helyi adó, amitől azt várják, hogy sokkal jobban koncentrál az ő helyi igényeikre, és odatekernek.
Nyúz írta:Hm, a "verik, mint a répát" kitételre csak most figyeltem fel. Tényleg annyira "mint a répát" van?hát...
Chriss írta: Ha ma Mo-on kb 10 vidéki, városi rádió el tudja verni a leghallgatottabbat, akkor logikus, hogy veri a többit is, mint a répát...Lehet, hogy azért, mert én vagyok a tíz megyeszékhelyi egyikében, de nem teljesen értek veled egyet...
Véletlen? Aligha...
És akkor ezek a piacvezető rádiók, emberek és igazgatók a kicsik (és szarok), a vesztesek meg a nagyok (és profik)?
De szóljatok, ha rosszul gondolom...