RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#28461  Szerző: Cicoo

pébégáz írta:Feketepont FM :)
Még két feketepont, és kijön az egyes. Akkor fognak átállni pop-ra és r'n'b-re :lol:
 #28453  Szerző: mgabor

Pasa írta:Szerintem jó ötlet volt arra az átmeneti időre, míg el nem adják megint valakinek. Választékbővítés, mert dance most is van a Roxyn, feka meg csak volt az Abszolúton.
jobb ötlet lett volna hagyni azzal, amivel elindult, amíg ki nem találják, mit akarnak vele.
a frekvenciaengedélyből meg asszem nagyjából másfél év van hátra, így eladni nem nagyon fogják.
 #28452  Szerző: pébégáz

Feketepont FM :)
 #28450  Szerző: Pasa

Szerintem jó ötlet volt arra az átmeneti időre, míg el nem adják megint valakinek. Választékbővítés, mert dance most is van a Roxyn, feka meg csak volt az Abszolúton.
 #28449  Szerző: Cicoo

GalaxyFM írta:tényleg ilyen gyorsan még nem váltogatott egy adó sem zenei arculatot....
Meg ennyiszer sem, egymás után..

Egyébként ennek a váltogatásnak mi az értelme? Új módszer, hogy hogy szóljunk mindenkihez? (Mármint így minden műfaj kedvelői kapcsolgathatnak az éterben, hátha lesz nekik való. Így mindenki csíphet el keresgélés közben reklámot, már ha lesz valaha reklám.. :sealed: Más tippem nincs, hogy ennek mi értelme van.) Mondjuk az egymás utáni számok közti 30 év és/vagy 30 bpm felváltására.. Ez lesz majd a 30 naponként, 30 bpm és/vagy 30 év. :hehe: "Változatosság" másképp. (Lassan minden újraértelmeződik..)
 #28446  Szerző: Galaxy

Richmonde írta:Ma volt szerencsém hallani az átállást. 15:29 house, 15:30 szünet, 15:45 fekete zenék.
vicces lehetett... én reggel munkába menet még erőteljesen partizenét hallgattam rajta, aztán estefele hazafele menet meg kapcsolok oda jé mi ez... hallgattam egy darabig aztán elkapcsoltam, lévén hogy nem a kedvenc műfajom a feka. de tényleg ilyen gyorsan még nem váltogatott egy adó sem zenei arculatot....
 #28443  Szerző: Richmonde

Ma volt szerencsém hallani az átállást. 15:29 house, 15:30 szünet, 15:45 fekete zenék.
 #28442  Szerző: mgabor

Pasa írta:És mit szólnál egy kis rockhoz? :shock:
az már volt augusztus végén :)
 #28440  Szerző: Pasa

mgabor írta:én már a dance után lakodalmasra számítottam, de ezek szerint akkor az majd csak novemberben...
És mit szólnál egy kis rockhoz? :shock:
 #28439  Szerző: mgabor

én már a dance után lakodalmasra számítottam, de ezek szerint akkor az majd csak novemberben...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 55