RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#30952  Szerző: Pasa

Mindenkinél ott ordít a jobb felső sarokban a Zene.hu?
 #29413  Szerző: Szd96

:|
 #29407  Szerző: nyikolaj

Szabiból miért lett Mrg?
A válasz pofon egyszerű!
Van már mr1,mr2,mr3,mr4,mr5,mr6,...akkor mrg miért ne lehetne? :lol:
Na jó ez favicc volt... 8-) ^^
 #29316  Szerző: SzD

Azért remélem, hogy aki(k) az elmúlt időszakban regisztrált jó sok néven, nem fogja megszállni a Sláger és a Danubius topikot. Ez még akár magyarázat is lehet a sok értelmetlen regisztrációra. :oops:
 #28609  Szerző: SzD

LuciFerko írta:mostis sok fura reg van...
Nem érzem magamat elfoglaltnak...de hogy a rákba lehet valakinek ennyi szabadideje (meg ennyi esze)?
 #28601  Szerző: LuciFerko

mostis sok fura reg van...
 #28520  Szerző: Cicoo

SzD írta: Ezt valaki elmagyarázhatná...mondjuk egy olyan ember, aki ilyeneket csinál. :|
Szerintem tartalék regek. Vírusmarketinghez vagy valami. Csak aztán rájöttek, hogy ez nem olyan fórum, ahol érdemes reklámozni. Vagy elfelejtkeztek róla, hogy itt is van pár kamu profiljuk.. :lol: (Esetleg flamelni akarnak majd valamikor.)
 #28516  Szerző: SzD

SzD írta:Csak egy kérdés...Szabiból miért lett MrG?
Ez titok? :oops: Na mindegy.

Más:
Érdekes néha ránézni a taglistára. Mi értelme van annak, hogy valaki regisztrál több néven, de aztán nem ír semmit? :gülü2:
Valahogy nem tartom valószínűnek, hogy 6-7 embernek egymás után, 2-3 perc elteltével jut eszébe regelni. Pl:
prapetra 2009. szeptember 23., szerda 9:23
fekar4d1o 2009. szeptember 23., szerda 9:29
chupchups 2009. szeptember 23., szerda 9:30
grompi 2009. szeptember 23., szerda 9:47
szepesizsani 2009. szeptember 23., szerda 9:48
gabeszkaa 2009. szeptember 23., szerda 9:51

Ezt valaki elmagyarázhatná...mondjuk egy olyan ember, aki ilyeneket csinál. :|
 #28430  Szerző: SzD

Csak egy kérdés...Szabiból miért lett MrG?
 #27013  Szerző: mgabor

Cicoo írta:ja, vagy úgy.. :blush: persze nekem az üzemeltetés meg sem fordult a fejemben, és különben is, itt senki sem tenne ilyet engedély nélkül. ebben teljesen biztos vagyok :roll:
én hallottam egyszer egy olyan emberről, akit ilyen miatt nyolc napon túl gyógyuló sérülésig szurkáltattak egy egész alomnyi kiéheztetett kölyöksünnel, elrettentésképpen.

de lehet, hogy álmodtam. :blush:
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 112