Sakál írta:A konzervkivi reálisabbnak tűnik...Jó, hogy mondod, meg se fordult a fejemben...
Flash írta:Korábban is nyilvánvaló volt számomra, hogy tiszta R1 copy a Rise. Most is ugyanígy látom. Sosem mondtam, hogy műsorkoncepcióban eredeti volna. Csupán azt, hogy zenékben nagyon egyedi. És ezt tartom most is. Zenékből a legjobb, csak a fejesek szempontjából nagyon szar, mert lassan elüldöznek mindenkit a modorukkal.R1 copy????
MikySoft írta:Köszönöm! Akkor meg még úgy igaz amit mondtam hiszen a Modererátortól tényleg nem helyes az ilyen, de admintól.norbyka írta:Tévedsz barátom. Admin vagyok nem moderátor. A tajparaszt meg kettőnk közül had ne mondjam ki.MikySoft írta: Legalább van véleménye, nem csak nyal izomból. Igaz Norbika?Hát igen ha te mondod Mikyke, csak én legalább nem oltogatok moderátor létemre másokat, de hát valaki moderált és valaki NEM! Mert valakinek tajparasztnak is kell lenni. Igaz Mikyke?
Csak nem az írni nem tudó, fogyatékos "személy"? Gondolkozzál ember. Faszkorbács.
norbyka írta:Tévedsz barátom. Admin vagyok nem moderátor. A tajparaszt meg kettőnk közül had ne mondjam ki.MikySoft írta: Legalább van véleménye, nem csak nyal izomból. Igaz Norbika?Hát igen ha te mondod Mikyke, csak én legalább nem oltogatok moderátor létemre másokat, de hát valaki moderált és valaki NEM! Mert valakinek tajparasztnak is kell lenni. Igaz Mikyke?
MikySoft írta: Legalább van véleménye, nem csak nyal izomból. Igaz Norbika?Hát igen ha te mondod Mikyke, csak én legalább nem oltogatok moderátor létemre másokat, de hát valaki moderált és valaki NEM! Mert valakinek tajparasztnak is kell lenni. Igaz Mikyke?