RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#29023  Szerző: Promenád

Errre már nem lehet mit írni : bugyuta és idétlen műsorokra nem tudom miért van pénze, amikór meg nézetséget hozó nívós műsorra nincsen. Túl korán vedték azt a sok HD-s cuccot, picit várhadtak volna vele még... :lol:
 #28745  Szerző: giallarosa

Azért vannak az eurovíziónak pozitívumai is. Pl. az nagyon jó érzés, amikor a külföldiek, akikkel beszélek, elmondják, hogy mennyire tetszett nekik a NOX anno, és hogy azóta is szeretik és hiányolják őket! Abban az évben a 12. helyen végeztünk, ami nem volt rossz. De tipikus magyar mentalitás, hogy miután az azt követő évben nem voltunk ennyire sikeresek, akkor hanyagoljuk az egészet... Pedig, ahogy a NOX is mutatja, tudnánk nagyot alkotni ezen a téren.
Másrészről mgabor, ez pont arról szól, hogy ne túl ismert előadókat szerepeltessenek az országok, itt adva nekik lehetőséget a hírnév megszerzésére. (a nem túl ismert-et itt nem a színvonal alattira értem :)) És hogy mennyire „langyosak” ezek a produkciók... persze mindig akad 1-2 gázos előadás, azért ez szubjektív, hidd el, sokan szeretik. (legalábbis külföldön :))
 #28744  Szerző: SzD

Szerintem teljesen mindegy, hogy megy-e magyar, vagy nem. Ha menne is, megint egy protekciós előadó indulna valami fos, esélytelen produkcióval, aztán megint nem érne el túl sokat.
 #28743  Szerző: mgabor

múlt ide vagy oda, azért elég langyos-bénácska semmilyen produkciók szerepelnek benne, holott bármelyik ország nagyságrendekkel jobb előadókat is fel tudna vonultatni. az a pletyka járja, hogy azért ilyen, mert mindenki parázik, nehogy neki kelljen rendezni a következő évit :D
most komolyan, vicc, hogy az egész magyar zenei életből mi is pont egy totál noname Ádok Zolit bírtunk előhúzni...
 #28742  Szerző: giallarosa

Zsolt írta:
giallarosa írta:Tegnapi hír, bocsi.
Úgy érzem eléggé a Magyar Televízió topic-jába tartozó infó.

http://eschungary.hu/eurovizio-2010/eur ... ag-nelkul/
Hála a jó égnek...
Mi a probléma? Lehet, hogy Te nem szereted az ilyen fajta zenét, de tudod milyen múltja van az Eurovíziónak Európában?? És nagyon gáz, hogy Magyarország ebből is kimarad... Mintha nem is ezen a kontinensen élnénk... áhh... :x
 #28347  Szerző: Pasa

Szabi írta:Van bazinagy és értékes archívumuk tele mindennel, mi jó.
És bizony ott a pont! Én évek óta nem értem ezt. Éjféltől reggel 6-ig feltölthetnék műsorral az archívumból. Több tízezer órányi régi felvételük van. Ezt már nyugaton rég feltalálták (pl. RAI vagy ZDF).
 #28334  Szerző: Zsolt

Szabi írta:De... csak az a gáz, hogy ugyanezek a dalok voltak múlt héten is. :D
Úgyhogy vagy én hülyültem meg, vagy a 2. rész ment egy hete is.
Akkor viszont tényleg izgalmas. :gülü:
 #28333  Szerző: MrG

De... csak az a gáz, hogy ugyanezek a dalok voltak múlt héten is. :D
Úgyhogy vagy én hülyültem meg, vagy a 2. rész ment egy hete is.
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 235