RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#2891  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Mivel a UPC 90%, h a port.hu-tól veszi, ott pedig van CN/TCM meg Minimax/Animax műsor. VH1/CC meg nincs, tehát érthető. A szolgáltatóknak nem sok beleszólásuk van az EPG-be, ki-ki megrendeli akitől akarja és kapja az adatbázist, úgy ahogy.
A T meg a PR valami más EPG szolgáltatótól kapja a cuccot, nem a port.hu-tól. És itt a CN/TCM verzión a Műsorszünetes van, míg a CN-en meg a 24 órás CN EPG-je megy. De ugyanez van a Viasat Explorernél is 23:00-5:00 Műsorszünet, pedig ugye megy a Spice :D
CN/TCM műsor valóban van a port.hu-n, de Minimax/Animax műsor nincs, persze lehet, hogy a szolgáltató kérésére összerakják.
Kíváncsi leszek, hogy mikor rakják fel a CC műsorát az EPG-re.
 #2888  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Igen, igazad van, de azt hittem már felkészültek a változásra a műsorinfót szolgáltatók.
A Cartoon Network/TCM és a Minimax/Animax már érdekes, mert biztos lenne hozzájuk műsorinfó, mert a UPC-n rendesen kint van az összes csatorna műsora, az osztott műsoridejűeké is.
Mivel a UPC 90%, h a port.hu-tól veszi, ott pedig van CN/TCM meg Minimax/Animax műsor. VH1/CC meg nincs, tehát érthető. A szolgáltatóknak nem sok beleszólásuk van az EPG-be, ki-ki megrendeli akitől akarja és kapja az adatbázist, úgy ahogy.
A T meg a PR valami más EPG szolgáltatótól kapja a cuccot, nem a port.hu-tól. És itt a CN/TCM verzión a Műsorszünetes van, míg a CN-en meg a 24 órás CN EPG-je megy. De ugyanez van a Viasat Explorernél is 23:00-5:00 Műsorszünet, pedig ugye megy a Spice :D
 #2886  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Off
De várom a szerdát. Elvileg megújul Discovery, Animal Planet, Chello csatornák, Vidánál kábeltelefon, új honlap, CC. Izgalmas nap lesz. Nem hagytam ki vmit? :D
On
OFF
A Discovery is megújul? Én eddig csak az Animal Planet-ről tudtam.
ON
 #2885  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Itt is, de nem csoda. Mivel ugye egy csatornára 2 EPG forrást sztem nem tudnak rakni, szal kell találniuk egy olyan forrást ami a VH1/CC műsorát együtt közli, az meg nem biztos, hogy olyan egyszerű, mert még a port.hu-n sincs ilyen. A T-nél meg PR-nél pl. a Cartoon Network /TCM 21:00-3:00 Műsorszünet, Minimax/Animax 20:00-6:00 Műsorszünet, tehát itt detto ugyanaz a helyzet.
Igen, igazad van, de azt hittem már felkészültek a változásra a műsorinfót szolgáltatók.
A Cartoon Network/TCM és a Minimax/Animax már érdekes, mert biztos lenne hozzájuk műsorinfó, mert a UPC-n rendesen kint van az összes csatorna műsora, az osztott műsoridejűeké is.
 #2884  Szerző: Zoshi

Off
De várom a szerdát. Elvileg megújul Discovery, Animal Planet, Chello csatornák, Vidánál kábeltelefon, új honlap, CC. Izgalmas nap lesz. Nem hagytam ki vmit? :D
On
 #2879  Szerző: tomee87

Itt is, de nem csoda. Mivel ugye egy csatornára 2 EPG forrást sztem nem tudnak rakni, szal kell találniuk egy olyan forrást ami a VH1/CC műsorát együtt közli, az meg nem biztos, hogy olyan egyszerű, mert még a port.hu-n sincs ilyen. A T-nél meg PR-nél pl. a Cartoon Network /TCM 21:00-3:00 Műsorszünet, Minimax/Animax 20:00-6:00 Műsorszünet, tehát itt detto ugyanaz a helyzet.
 #2876  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Itt Csütörtök 04:00 ig a VH-1 EPG-je van továbbra is. Utána még nemtom megnézni.
Köszönöm, hogy megnézted. Akkor nem egyedi eset. UPC kábelen egy hétre előre van EPG és jövő hétfőig végig a 24 órás VH1 programja van fenn.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 106