RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29134  Szerző: rsite1

sajnos nem, mit mondtak?
 #29133  Szerző: Richmonde

Hallgatta valaki a közleményüket? Hányingerem lett. :vomit:
 #29132  Szerző: mgabor

Heal Edina mekkora drámai közleményt adott a hírek elején :) gyászolnak, még a zenét is kivették alóla

következő órában felveszem... röhej
 #29131  Szerző: SzD

Erre a radiocafés dologra kíváncsi leszek. Nem tudom, hogy a café fórumán miért tájékoztatja félre csetmen az odatévedőket - már ha valóban nem a valóságot írta le.

De amúgy tanuljuk meg leírni, hogy radiocafé, így kisbetűvel, jó? Legalább az oldal kezdőlapján legyen normálisan leírva. :)
 #29130  Szerző: orrhang

En meg sajnalom ezt az egeszet. Egyreszt azert, mert az uj radiok se fognak ugyse tetszetni mindenkinek, masreszt egyaltalan nem biztos, hogy jobbak lesznek. A B-B es a bumerang tuti ott lesz mashol is, legfeljebb egy kicsit maskeppen es megint az a radio lesz a nyero, ahol kezdenek. Azert mert a megszokas nagy ur ebben az orszagban.
De van egy olyan erzesem, hogy nincs ez meg teljesen lefutva. LEsz itt meg birosagi szakasz is, aztan majd hatalyon kivul helyezik az ORTT donteset, megy masodfokra, meg itelotablara is. Szoval szerintem itt valasztasok elott ugyse fog senki semmi ujat hallani.
(bocs az ekezetek hianya miatt, nem itthonrol irok es itt nincsenek magyar karakterek)
 #29128  Szerző: Richmonde

Mikor kell "lehúzniuk" a zenét?
 #29126  Szerző: Mauro

SzD írta:Valaki majd csinál esetleg felvételt az utolsó percekről? Kíváncsi lennék rá, hogy hogyan búcsúznak el. :)

Szerintem biztos. Anno Deejay-ről is csináltak.
 #29125  Szerző: Mauro

Akkor DAB+-on se maradnak? Kíváncsi lennék, mennyi ember ruházna be Sláger és Danubius miatt.
 #29124  Szerző: SzD

Valaki majd csinál esetleg felvételt az utolsó percekről? Kíváncsi lennék rá, hogy hogyan búcsúznak el. :)

Szerk.: Ja, meg az új rádiók indulásáról is.
 #29122  Szerző: mgabor

árpi írta:Győzött az FM1 és az Advenio!!!!!!!

Bye-bye Sláger, Bye-bye Danubius :shock:
egyik szemem sír, a másik üveg.
nem a megszűnő rádiók miatt sír, a legkevésbé sem sajnálom őket. kicsit a magyar média függetlenségét siratom, de azt már a pályázati cirkusz kezdete óta, igazából a rendszerváltás óta is lehet (előtte nem volt mit)...
amiatt örül, hogy az EMG-nek még van esélye, hogy ne bassza el a műsort politikai tartalommal és egyoldalúsággal (ami a szocik támogatottságát nézve öngyilkosság is lenne). tartalmilag még lehetnek függetlenek, ha van eszük, és hozhatnak új színt a kereskedelmi rádiózásba. lesz egy kereskedelmi rádió, amire talán én is odakapcsolok. most pedig a Kossuth-Petőfi-Bartók mellé letárolom a 100.4-et is a tunerembe :)
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 149