olvaso1 írta:Azért én kicsit sajnálom a 2 adót
picit én is, noha a határozott véleményem az, hogy mind a danubius mind pedig a sláger színvonala jelentősen romlott az utóbbi években. (ez persze nem jelenti azt, hogy a kereskedelmi értéke is, de azért a béka segge alá nem kellene süllyedni így országosan...) a danubius mintha nem találta volna a helyét Bochkorék elvesztése óta, a sláger extrém öntömjénezése pedig durván volt idegesítő a számomra.
a sláger utolsó (előtti?) undorító dolga az volt, hogy egy - normális országban - szakmai döntésfolyamatot kivitt az utcára, mozgalmat szervezett, ezáltal pedig olyan emberek is megfogalmazták a véleményüket, akik azt sem tudják miről beszélnek, ez pedig szerintem árt a rádiózásnak, mint - nevezzük így - értéknek.
a sláger valószínűleg tényleg reménykedett a kedvező döntésben, de mivel olyan határozat született, amilyen, az eddigi kampányuk egyenesági folytatása csakis a mostani kommunikáció lehet, ami persze még mélyebbre süllyeszti az egészet és még több olyan embert késztet véleményformálásra, akiknek inkább mással kellene foglalkozniuk. az Emmis csoportnak persze valószínűleg megérte a veled vagyok kampányköltségét jelentő milliókat néhány ezer sláger-szimpatizánsra váltani erre az utolsó néhány hétre...
egy dologban van igazuk, és ezért tudom valahol sajnálni őket: valóban nem szakmai döntés született. ezt mindenki tudja, aki nyomon követte az elmúlt hetek híreit, de bírósághoz fordulni lehet csendben is, nem kell mindjárt nemzeti gyásznapot hirdetni. és ki tudja, mi lesz még itt...