Zoey írta:Az MR részeként érdekes lenne szerintem. MR7 Danubius Rádió??? Furán hangzik...

Zoey írta:Az MR részeként érdekes lenne szerintem. MR7 Danubius Rádió??? Furán hangzik...
mgabor írta:igen és azt hiszem, hogy éppen a médiatörvény rendelkezései miatt kellett annak idején kiszervezni a danubiust a magyar rádióból.orrhang írta:Szerintem nincs ez meg lefutva....Aggályosnak tartanám, hogy a - részben épp a kereskedelmi média befizetéseiből élő - Magyar Rádió indítson újra kereskedelmi adást, mert túl nagy lenne az előnye a magántulajdonú rádiókhoz képest
Bar az a felvetes -nem tudom sajna mar kitol szarmazik - hogy a Danu-mint a Magyar Radio kereskedelmi jellegu adoja eljen tovabb a MR egyik frekvenciajan erdekes lehet es jarhato ut is.
Szerintem.....
orrhang írta:Szerintem nincs ez meg lefutva....Aggályosnak tartanám, hogy a - részben épp a kereskedelmi média befizetéseiből élő - Magyar Rádió indítson újra kereskedelmi adást, mert túl nagy lenne az előnye a magántulajdonú rádiókhoz képest (alapból rendelkezik a szükséges infrastruktúrával, kiszolgálószemélyzettel, állami pénzen). Oké, hogy ez külföldön működik, de ott mindig is ez volt a piaci helyzet, itt meg miután megszűnt ez a felállás, egyáltalán nem lenne fair visszahozni, a többi piaci szereplővel szemben.
Bar az a felvetes -nem tudom sajna mar kitol szarmazik - hogy a Danu-mint a Magyar Radio kereskedelmi jellegu adoja eljen tovabb a MR egyik frekvenciajan erdekes lehet es jarhato ut is.
Szerintem.....