RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#29289  Szerző: VidámSrác

mgabor írta:a fecsegés értelmezése általában az üres és felesleges beszéd, egy ilyen szignál meg a saját magunkról való szegénységi bizonyítvány kiállítása, hogy most inkább zenélünk, mert úgyis csak fecsegni tudnánk.
de akkor miért nem csinálják úgy, hogy zene közben pont nem arról fecsegnek, hogy fecsegés helyett ők inkább zenélnek. vagyis: ha már egyszer arról fecsegnek, hogy nem fecsegnek, akkor miért nem teszik ezt fecsegés nélkül? :shock: :shock:
 #29288  Szerző: mgabor

árpi írta:fecsegés :lol:
:lol: oké
de tán meg kéne szólalni értelmesen és nem fecsegni.
a fecsegés értelmezése általában az üres és felesleges beszéd, egy ilyen szignál meg a saját magunkról való szegénységi bizonyítvány kiállítása, hogy most inkább zenélünk, mert úgyis csak fecsegni tudnánk.
közben tényleg :D
 #29287  Szerző: VidámSrác

bocs, kicsit mondjuk felesleges volt ez alant, csak ugye fényévekkel vagyok lemaradva, meg ez a danubius topic, meg este van :lol:
 #29286  Szerző: VidámSrác

SzD írta:De neeeem, jó így, mert ahhoz nincs elég vér a faszukban, hogy korrekten felvállalják azt, ami történt. Áááá, dehogy. Helyette szimpátia szarokat, meg petíciókat csinálnak, mintha bármit elérnének vele. Már csak azért is beetetik az embereket, nehogy másnak jó legyen.
azért tegyük hozzá, hogy a sláger rádióra gondolsz - nem mintha valaki nem tudná, csak ugye: "az egész ország fel van háborodva" :P
 #29285  Szerző: SzD

Mármint, ha az e-mail fiókból törlöd a levelet, akkor gyorsabb lesz a géped? Wow :shock: . Az nagyon kemény. :lol: :lol: :lol:
 #29284  Szerző: Vendég

fecsegés :lol:
 #29283  Szerző: mgabor

árpi írta:szerintem meg a sláger programmingja fényévekkel jobb a danubiusnál, DE ez amit most művelnek tényleg gáz, meg az önfényezősdijük is borzasztó. A danubiusnak meg mindene jó, csak a műsor szar. de már csak 3 hétig. :D
ja, ma este például megtudtam a Sláger nagyszerű műsorából, hogy ha kitörlöm a nagy fájlmellékleteket tartalmazó leveleimet, gyorsabb lesz a számítógépem.
meg nemtom, azt a szignált jól hallottam-e vagy félreértettem kétszer is, hogy zene "reklám és brekegés nélkül"???????? :D
 #29282  Szerző: SzD

mgabor írta:
SzD írta:Főleg azok után, amit most művelnek.
A Danubius tök korrekt, nemtom mit akarsz, megmondták, hogy megvizsgálják az ügyet, aztán mondanak bármit is, nem állnak le idegből hisztizni, meg hazudozni arról, hogy "politikai beszélgetős rádió" jön a helyükre...
Azért írtam oda, hogy főleg a Sláger. Ők nem költenek még erre is pénzt, csak petícióval baszakodnak. Ki tudja még mit csinálnak a hátralévő időben. Remélem semmit. A Sláger meg az összes dolgozójával (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen) eláshatja magát két méter mélyre.
 #29281  Szerző: Vendég

SzD írta:Végülis mindegy, hogy mennyien szimpatizálnak velük, stb., a lényeg az, hogy mindkettő mocsok megérdemli azt, hogy végük van. Főleg azok után, amit most művelnek. Főleg a Sláger.
A Danubiusból akár még jó rádió is lehetne. Kicsit más műsorokkal, és teljesen más műsorvezetőkkel.
szerintem meg a sláger programmingja fényévekkel jobb a danubiusnál, DE ez amit most művelnek tényleg gáz, meg az önfényezősdijük is borzasztó. A danubiusnak meg mindene jó, csak a műsor szar. de már csak 3 hétig. :D

Egyébként a Danubius közleménye nagyon korrekt és olyan, amilyennek lennie kell. Bár a tévés riportok szerint ők csak akkor nyilatkoznak, ha már megkapták a hivatalos értesítést, de szerintem nem fog változtatni ez akommunikációjukon. Úgy tűnik, hogy a Danubius tud veszíteni, a Sláger nem.
 #29280  Szerző: mgabor

SzD írta:Főleg azok után, amit most művelnek.
A Danubius tök korrekt, nemtom mit akarsz, megmondták, hogy megvizsgálják az ügyet, aztán mondanak bármit is, nem állnak le idegből hisztizni, meg hazudozni arról, hogy "politikai beszélgetős rádió" jön a helyükre...
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 109