Azthiszem ez egy felesleges eszmecsere már.
Annak azonban örülök, hogy ezt a botrányosan rossz rádiót mégis sikerül hallgatni, hisz annyira jól tájékozottak itt néhányan.
Chriss életem, ha ennyire biztos vagy benne, hogy én vagyok a tulajdonos babája, akkor azt is tudhatnád, én bizony egy vidéki tenyeres talpas parasztlyány vagyok, aki szokott tüsszenteni, tanácsod köszönöm ígérem tovább fejlesztem eme különleges tevékenységem.
Csak azt nem értem, miért is volt néhány hozzászólással ezelőtt akkora nagy szád, atekintetben, hogy te biza tökéletes szakmaisággal teszel mindet. Azt írtad te bizony nem mondanád jó magyar szokás szerint, azt: köszönöm nem élek a lehetőséggel....ehhez képest
Drágám, lehet hogy én szakmailag egy csőd vagyok, de legalább végiggondolom mit szeretnék, s amit kimondok, leírok ahhoz tartom magam.
Lehet, hogy tévedek veled kapcsolatban, de számomra most csak annyi derült ki rólad: nagy száj van, de tettekben megvalósítani, azt amiről beszélsz nem nagyon megy. Mondom lehet, tévedek, akkor megkövetem magam.
További sok sikert kívánok szakmád gyakorlásához, remélem neked is sikerül mindent elérned, amit szeretnél. Amint lehetőségem van rá, majd meghallgatlak téged, ha már nem látogatsz meg bennünket.
Üdvözlet mindenki másnak is vigyázzatok magatokra
Évi