RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#29331  Szerző: Vendég

árpi írta:
SzD írta: Nagyon megosztó rádió a Yo!, de hát ez van. Írogathatnám a példákat, amik jók ebben a rádióban, és amik máshol biztosan nem történhetnek meg, de felesleges lenne. Nem akarom reklámozni. Aki szereti, hallgatja, aki nem az nem.

én viszonylag sokat hallgattam / hallgatom ezt a rádiót és szerintem pont az a jó benne, hogy más, mint a többi. Más stílus (nem feltétlenül a zenére gondolok), más, sokkal, de sokkal emberibb hangnem jellemző, mint a többinél. Egyedül a megamixek nem tetszenek, de hát istenem. Másnak meg bejön... :) Emiatt nem szívleltem a Pelsot, meg a partot, de a hírek szerint Yok lesznek hamarosan, ennek örülök. :)

Személyeskedni viszont tényleg nem kéne......
ja és azt kifelejtettem, hogy ez az "emberibb hangnem", és ahogy SZD is írta "családias műsor" feledteti a CHriss által megszólt "szakmai hibákat", ami szerintem rajta kívül nem sokakat zavar.
 #29330  Szerző: kelemen

Értelek. De Neked is leírom, hogy én nem a "magatok" védelmében szólok. NEM vagyok médiás, csak néha hallgatok rádiót. Azért folytam bele ebbe a történetbe, mert hallottam már utazásaim közbe a Yo Rádiót, és egyáltalán nem volt vele semmi bajom, sőt!!!! Az háborított fel, hogy egy nagyképű, idióta olyan dolgokat ír, ami nem valós. Szívesen meghallgatnám ezt a CHRISS-t is, de gondosan titkolja, hogy hol hallható. Lehet, hogy ennek oka van. Esetleg kiderülne, hogy amit másokra mond, az rá igaz. Ez csak annyira személyeskedő, mint amennyire "megtámadott lettem", mert más a véleményem, mint chriss-nek. Amitől félsz, a "kurvaanyázás szintje", attól Krisztiánt óvd, mert az az ő világa, nem az enyém. Itt azt hiszem be is fejezem.
mgabor írta:kelemen, védd meg magad, oké, de legalább te ne bocsátkozz személyeskedésbe, ráadásul azt hiszem, Chriss nem Klamancsek, utóbbi korábban saját néven már megfordult a fórumon. ne keverj bele mást, mert újabb támadási felületet hagysz és az felülírja azt a mondanivalót, amit netán a magatok védelmében hoznál. amúgy se lesz semmi kimenetele ennek a szájkaraténak, ti se fogjátok másképp csinálni, Chriss se lesz boldogabb, legfeljebb le fogtok süllyedni mindkét oldalról a kurvaanyázás szintjéig, az meg csak a nyugalom megzavarására alkalmas. :)
 #29326  Szerző: Vendég

SzD írta: Nagyon megosztó rádió a Yo!, de hát ez van. Írogathatnám a példákat, amik jók ebben a rádióban, és amik máshol biztosan nem történhetnek meg, de felesleges lenne. Nem akarom reklámozni. Aki szereti, hallgatja, aki nem az nem.

én viszonylag sokat hallgattam / hallgatom ezt a rádiót és szerintem pont az a jó benne, hogy más, mint a többi. Más stílus (nem feltétlenül a zenére gondolok), más, sokkal, de sokkal emberibb hangnem jellemző, mint a többinél. Egyedül a megamixek nem tetszenek, de hát istenem. Másnak meg bejön... :) Emiatt nem szívleltem a Pelsot, meg a partot, de a hírek szerint Yok lesznek hamarosan, ennek örülök. :)

Személyeskedni viszont tényleg nem kéne......
 #29323  Szerző: Chriss

mgabor írta:kelemen, védd meg magad, oké, de legalább te ne bocsátkozz személyeskedésbe, ráadásul azt hiszem, Chriss nem Klamancsek, utóbbi korábban saját néven már megfordult a fórumon. ne keverj bele mást, mert újabb támadási felületet hagysz és az felülírja azt a mondanivalót, amit netán a magatok védelmében hoznál. amúgy se lesz semmi kimenetele ennek a szájkaraténak, ti se fogjátok másképp csinálni, Chriss se lesz boldogabb, legfeljebb le fogtok süllyedni mindkét oldalról a kurvaanyázás szintjéig, az meg csak a nyugalom megzavarására alkalmas. :)
Köszönöm, mgabor, hasonlókat írtam volna a személyeket illetően, de felesleges! Én leírtam a hallgatói véleményem, erre nekem jöttek hárman, találgatták, ki lehetek és menjek be, mutassam meg stb...

Fájdalmas vagdalkozásotok mutatja, mennyire betaláltam a véleményemmel... pedig ez csak 1 vélemény! ha nem reagáltok rá, elsikkad a sok száz beírás között... de nem, ti háborút indítottatok hárman egy ellen, hogy vajon ki ez a bátor, aki minket ilyen kemény kritikával illetni merészel!

kelemen, személyemet illetően tévedsz, ahogy szinte minden másban is, minden újabb sértő, lehúzó, rágalmazó beírással magadat alázod, nem engem!
 #29320  Szerző: SzD

Az tény, hogy vannak hiányosságok ebben a rádióban (is), és nem is olyan, mint az összes többi rádió (amivel nincs is semmi baj). Összességében véve szerintem jó. Főleg, amikor olyan műsor van, ami már-már fasza kis családi hangulatot kelt. :)
Régebben szerintem fényévekkel jobb volt, de mind a mai napig szívesen hallgatom ezt a rádiót is.

Nagyon megosztó rádió a Yo!, de hát ez van. Írogathatnám a példákat, amik jók ebben a rádióban, és amik máshol biztosan nem történhetnek meg, de felesleges lenne. Nem akarom reklámozni. Aki szereti, hallgatja, aki nem az nem.
 #29318  Szerző: Rádiós

Sokan hiszik azt ebben a szakmában, hogy az átlag zenekonfolós, bulváros, szórakoztató kereskedelmi rádió, szar, semmilyen, és bárki képes rá. Ha ez így lenne, akkor a YO-ban egy zene konf, vagy szimpla átkötés, keverés nem lenne probléma. Egy megszólalás, egy zenekonf is gondot okoz, és ha nektek ez a Yo rádiózás, az rátok nézve szégyen. Rengetegen mást akarnak csinálni, mert a format rádiózás szar. Világmegváltó ötletek és giga elképzelések után hamar kiderül, hogy a nagy egyéniségek között egy olyan sincs aki egy 1 órás műsort normálisan fel tudna építeni. Amúgy ha ez számotokra a rádiózás, akkor, hogy lehet hogy az egyszerű szórakoztató rádiók végeznek a hallgatottsági felmérések élén?!
Nekem sem tetszik az, amit rádiózás néven művel a Yo rádió. Sosem értettem, hogy kinek készül a műsorfolyam. Ex Yo rádióstól tudom, hogy valóban nem számít a szakmaiság. Szinte mindenki azt csinál amit akar. Még a nyáron, mikor szóltak, hogy hallgassak bele a kívánságműsorba, azt gondoltam, nah összekapták magukat, biztos jó lesz. Felejtsd el. Az ember, mert műsorvezetőnek az ilyet nem lehet hívni, egy tetves sms-t nem volt képes beolvasni. Fogalma sem volt milyen zene következik és az volt számára a legfontosabb, hogy akkor a kedvencét lejátssza amíg megtalálja a már beolvasott és kért dalt.
Itt senki sem bírja a kritikát ahogy látom. Rögtön személyeskedésbe megy át a beszélgetés. Aki ebben a szakmában dolgozik, az ne csodálkozzon, hogy kritikát kap! Ha meg nem bírja a kritikát, akkor ne ebben a szakmában dolgozzon!
Érthető, hogy véditek a saját kis alkotásotokat. Lehet ez a rádió célja, hogy ilyen legyen, bár nehezen tudom elhinni, hogy egy tulajnak egy ilyen teljesítmény elég. Amíg ilyenek vagytok, addig a többinek segítetek.
További szép napot.
 #29313  Szerző: mgabor

kelemen, védd meg magad, oké, de legalább te ne bocsátkozz személyeskedésbe, ráadásul azt hiszem, Chriss nem Klamancsek, utóbbi korábban saját néven már megfordult a fórumon. ne keverj bele mást, mert újabb támadási felületet hagysz és az felülírja azt a mondanivalót, amit netán a magatok védelmében hoznál. amúgy se lesz semmi kimenetele ennek a szájkaraténak, ti se fogjátok másképp csinálni, Chriss se lesz boldogabb, legfeljebb le fogtok süllyedni mindkét oldalról a kurvaanyázás szintjéig, az meg csak a nyugalom megzavarására alkalmas. :)
 #29310  Szerző: kelemen

A negyed óra, amit hallgattál, leírásod szerint is legalább 25 perc. (zenék,szünet, hírek, reklám, műsorvezetői megszólalás), dehát ez matematika, ami egy médiástól távol áll.
Nekem nincsenek munkatársaim, mert hála Istennek nem a médiábam dolgozom. És főnököm sincs. Honnan akarsz kivágni elsőként? A jelenlegi cégnél, - ahol dolgozom, - biztos nem néznék szívesen, hogy egy középszerű médiás kirúgja a cég vezetőjét.

köszönöm a sok bókot, valóban negyed órában tragikus hibákat fedeztem fel! ilyenkor nem hangzatos hülyeségeket kell visszaírni, hanem elgondolkodni, hogy van-e alapja...
na, akkor hülyeségek írása helyett kezdd el te is javítani munkatársaiddal az általam felsorolt SZAKMAI hibákat! méghozzá villám gyorsan, mert most kaptam meghívást a főnöködtől és ha bemegyek, beváltom az ígéretem: téged váglak ki elsőként!
:party:[/quote]
 #29309  Szerző: kelemen

Kedves Mindenki

Beleolvastam ebbe a parttalan vitába. Van egy "nagyszerű, felkészült, szakmailag felettébb alkalmas "angolszász" CHRISS, aki nem vállalja a nevét. Kár, hogy elbújsz egy műnév mögé. Valószínüleg az életben és a szakmádban is mindig elbújsz valaki, vagy valami mögé. Megkérdeztem rádiós ismerőseimet, hogy ki lehet ez a "fantasztikus médiaguru". Nem sokat haboztak, s elmondták, hogy ez a Klamancsek Krisztián, akit már nagyon sok rádiótól eltanácsoltak szakmai alkalmatlanság miatt. A másik oldalon vannak akik a nevüket is, tevékenységüket is vállalják. Még ha nem is akkora ászok, mint CHRISS, azért sokkal szimpatikusabb az ő megközelítésük. Ők emberek, hangsúlyozom EMBEREK, akik hibázhatnak, tüsszenthetnek, meghívhatnak másokat is, hogy bizonyítsanak. Ma már nem "trendi" az a fajta média hozzáállás, amit CHRISS művel. Túl egyszerű. Csak a következő számot konferálja fel, és bulvár sztorikat fűz hozzá. Csak ennyit tud. Ezért tanácsolták el már tőbb rádióból is, hiszen erre már csak NAGYON kevesen vevők. Szerintem azért van benned is kiváncsiság az élettel kapcsolatosan, ezért kérlek szállj magadba, próbálj megújulni, és túllépni a saját tökéletességeden. Í
 #29303  Szerző: bevi

Azthiszem ez egy felesleges eszmecsere már.
Annak azonban örülök, hogy ezt a botrányosan rossz rádiót mégis sikerül hallgatni, hisz annyira jól tájékozottak itt néhányan.

Chriss életem, ha ennyire biztos vagy benne, hogy én vagyok a tulajdonos babája, akkor azt is tudhatnád, én bizony egy vidéki tenyeres talpas parasztlyány vagyok, aki szokott tüsszenteni, tanácsod köszönöm ígérem tovább fejlesztem eme különleges tevékenységem.
Csak azt nem értem, miért is volt néhány hozzászólással ezelőtt akkora nagy szád, atekintetben, hogy te biza tökéletes szakmaisággal teszel mindet. Azt írtad te bizony nem mondanád jó magyar szokás szerint, azt: köszönöm nem élek a lehetőséggel....ehhez képest :)

Drágám, lehet hogy én szakmailag egy csőd vagyok, de legalább végiggondolom mit szeretnék, s amit kimondok, leírok ahhoz tartom magam.

Lehet, hogy tévedek veled kapcsolatban, de számomra most csak annyi derült ki rólad: nagy száj van, de tettekben megvalósítani, azt amiről beszélsz nem nagyon megy. Mondom lehet, tévedek, akkor megkövetem magam.

További sok sikert kívánok szakmád gyakorlásához, remélem neked is sikerül mindent elérned, amit szeretnél. Amint lehetőségem van rá, majd meghallgatlak téged, ha már nem látogatsz meg bennünket.

Üdvözlet mindenki másnak is vigyázzatok magatokra

Évi
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 51