RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29340  Szerző: Szd96

A hétköznapi ember... :lol:
 #29336  Szerző: Vendég

Obladioblada írta:Nem tudom belinkelte e már valaki, de ez marha jó. Az utca emberének a véleménye:

http://index.hu/video/2009/10/29/bezarj ... ubiust_is/

Ebben az országban élünk. Pont. Kedvencem: Bácsika: "nagyon érdekes dolgokat is hallottam, például, hogy magyar atomtudósok marslakók... olyan riportot, hogy vezetés közben nagyon kellett koncentrálnom az útra, mert ketté állt a fülem. Olyan értékes információkat."
hát ez nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #29319  Szerző: donder

SzD írta:Jó lenne már, ha valaki elmondaná ezeknek a szerencsétleneknek, akik egyáltalán nem látnak be a rádiózás mögé, hogy nem működik minden olyan egyszerűen, ahogyan azt ők elképzelik. Az is jó lenne, ha egy értelmes, független ember, akinek tán még hisznek is kiállna a hallgatóság elé pl. az érintett rádiókban (amire nincs esély, főleg nem a Slágernél), vagy egy TV-s műsorban, oszt' elmagyarázná, hogy mi a rák van. :punch: :wailing:
hát igen...
 #29315  Szerző: SzD

Jó lenne már, ha valaki elmondaná ezeknek a szerencsétleneknek, akik egyáltalán nem látnak be a rádiózás mögé, hogy nem működik minden olyan egyszerűen, ahogyan azt ők elképzelik. Az is jó lenne, ha egy értelmes, független ember, akinek tán még hisznek is kiállna a hallgatóság elé pl. az érintett rádiókban (amire nincs esély, főleg nem a Slágernél), vagy egy TV-s műsorban, oszt' elmagyarázná, hogy mi a rák van. :punch: :wailing:
 #29314  Szerző: Obladioblada

Nem tudom belinkelte e már valaki, de ez marha jó. Az utca emberének a véleménye:

http://index.hu/video/2009/10/29/bezarj ... ubiust_is/

Ebben az országban élünk. Pont. Kedvencem: Bácsika: "nagyon érdekes dolgokat is hallottam, például, hogy magyar atomtudósok marslakók... olyan riportot, hogy vezetés közben nagyon kellett koncentrálnom az útra, mert ketté állt a fülem. Olyan értékes információkat."
 #29307  Szerző: tomee

A nagy siránkozás után esetleg dolgukat vesztetten jobban beszállhatnának a digitális platform fejlesztésére, ha már ilyen baromi sok hívük van(?).
Még a végén az emberek kenyér helyett DAB+ vevőt vennének, csak hogy visszakapják kedvenc rádiójukat... :unott:
 #29306  Szerző: Cicoo

"..Fogjon össze a két hallgatótábor.."

Felhívták a Danubiust, és adásba kapcsolták a Danubiusos programigazgatót..
 #29305  Szerző: mgabor

nem tudom, hány gyár, vállalkozás szűnt már meg az országban, ezzel hány család vesztette el a megélhetését, hány termék tűnt el, mennyi adóbevételtől estek el az önkormányzatok és az állam, az pont nem érdekelt senkit, pedig az is lehetett hibás állami döntés következménye.
azért sajnálnám is őket, ha nem úgy adnák elő, hogy ezzel most tönkremegy másfél millió ember élete, nem erre hergelnék a hallgatókat, hanem normális hozzáállással adnák elő a helyzetet.
az egy jó ötlet most, hogy összekapcsolódjanak a danubiussal, erre készülnek épp :)
 #29304  Szerző: Cicoo

Chriss írta: kell ez?
muszáj ezt?
:vomit:
Nem veszik észre, hogy saját magukat járatják le.. Viszont még pár napig még megéri hirdetni a Slágerben, mert most biztos többen hallgatják, mint eddig. :lol: Sőt, én simán el tudom képzelni még azt is, hogy erre a pár napra visszatérnek a kezdeti időkhöz, mikor országosok lettek, és csak '60-as, '70-es megy majd.

Kíváncsi leszek, hogy ma megint lesz "sajtóközlemény"-ismételgetés? :roll:

Azt miért nem tudják beolvasni, hogy az a bajuk igazából, hogy nem kapták meg pályáztatás nélkül a frekvenciát.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 149