RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29366  Szerző: Szd96

bácsi:Se a vasútvonalakat nem kell megszűntetni se a sláger rádiót :lol:
 #29364  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:Nem tudom belinkelte e már valaki, de ez marha jó. Az utca emberének a véleménye:

http://index.hu/video/2009/10/29/bezarj ... ubiust_is/

Ebben az országban élünk. Pont. Kedvencem: Bácsika: "nagyon érdekes dolgokat is hallottam, például, hogy magyar atomtudósok marslakók... olyan riportot, hogy vezetés közben nagyon kellett koncentrálnom az útra, mert ketté állt a fülem. Olyan értékes információkat."
néni: "például nekem nem működnek a gombjaim rendesen" - hát, aki téged nyomkod... :lol: :lol: :lol:
 #29363  Szerző: VidámSrác

egon2 írta:Az új országos rádiók,milyen zenét fognak játszani,azt már lehet tudni?
Az új rádiókon több lesz a beszélgetős müsor,én igy olvastam a neten!
Egyébként állitolag a Sláger és a Danubius pályázata jobb volt mint azoknak a rádioknak a pályázata akik nyertek.
az új rádiók az első hírek szerint ugyanolyan szórakoztató, zenés rádiók lesznek, mint elődeik. (egyáltalán nem "politikai beszélgetős műsor") lehet, hogy többször és hosszabb ideig beszél majd a műsorvezető két dal között és lehet, hogy szélesebb vagy másabb lesz a zenei repertoár...
biztosak lehetünk abban, hogy az új rádiók mindent meg fognak tenni a következő hetekben - még akár indulásuk előtt - hogy azokat a félinformációkat és hazugságokat, amiket egyesek (hmm...) terjesztenek róluk helyretegyék, hogy ne kelljen sokáig a sodrással szemben kapaszkodniuk.
 #29359  Szerző: rsite1

donder írta:
SzD írta:Jó lenne már, ha valaki elmondaná ezeknek a szerencsétleneknek, akik egyáltalán nem látnak be a rádiózás mögé, hogy nem működik minden olyan egyszerűen, ahogyan azt ők elképzelik. Az is jó lenne, ha egy értelmes, független ember, akinek tán még hisznek is kiállna a hallgatóság elé pl. az érintett rádiókban (amire nincs esély, főleg nem a Slágernél), vagy egy TV-s műsorban, oszt' elmagyarázná, hogy mi a rák van. :punch: :wailing:
hát igen...
hát ja. :lol:
 #29351  Szerző: SzD

Csak kíváncsiságból visszahallgattam a mai Bumerángból azt a részt, amikor összekapcsolódtak a Danubiussal. Hááát...elég jól tükrözte, hogy ki tud veszíteni, és ki nem. Ki az, aki elfogadja, hogy ez egy ilyen dolog, és ki az, aki képtelen belátni, hogy mégsem "isten", csak egy halandó, és ennyit ér a nagy ereje. De nem tudom miért siránkoznak. Celebek, azt' majd jól keresnek a bulvár szaroknak adott nyilatkozatokkal, + biztosan besírják magukat valahová. Marketingnek mindenkinek megérné. Max. nem kapnak több millás fizetést, ha nem országos rádióhoz kerülnek.
Balázs és Jani meg úgyis kapnak még valami közös projektet, mert el tudják adni, amit el kell, Rákóczi Feri meg eddig is nagy életművész volt, hogy megtartották a Danubiusnál. Valamit majd ezután is csinál valahol.
Tehát nem kell sajnálni, hogy szegénykék a már meglévő több (tíz)milliós vagyonuk mellé nem kapják a szerény kis havi juttatásaikat.
 #29343  Szerző: egon2

Az új országos rádiók,milyen zenét fognak játszani,azt már lehet tudni?
Az új rádiókon több lesz a beszélgetős müsor,én igy olvastam a neten!
Egyébként állitolag a Sláger és a Danubius pályázata jobb volt mint azoknak a rádioknak a pályázata akik nyertek.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 149