RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29417  Szerző: Richmonde

egon2 írta:Egyébként ma a Bumerángot hallgatva,sokak családtagként tekintettek a Slágerre.
valahol sajnálni lehet őket, a bumerángos műsorvezetők viszont ne pattogjanak. akkor megértem és elfogadom a sírásukat, ha a sláger rádió végeztével bejelentik, hogy ők is befejezik a műfajt, de erre ugye kicsi az esély. ne drámázzon tehát az, aki holnap - mintha mi sem történt volna - máshol folytatja ugyanazt. és hidd el, akkor már nem fog sajnálkozni, hanem fényesre fogja adásban nyalni azt a helyet, ahol dolgozhat.[/quote]

Ez az írás nagyon ott van. Az első betűtől az utolsóig egyet értek vele. Én is ezt gondolom.
 #29416  Szerző: rsite1

mgabor írta:november 7-én, 10 órára békés tüntetést szerveznek az ORTT székháza elé a lelkes hallgatók.
tippeljünk, hányan lesznek
80, ha nem esik az eső.
 #29415  Szerző: mgabor

november 7-én, 10 órára békés tüntetést szerveznek az ORTT székháza elé a lelkes hallgatók.
tippeljünk, hányan lesznek
 #29412  Szerző: nyikolaj

Azért most őszintén legalább mi!
A bumeráng kivételével mikor hallgattátok a Slágert?Mert én soha.
Boros-Bochkor kivételével más műsorvezetőt nem is ismerek ott.
 #29411  Szerző: VidámSrác

egon2 írta:A Petőfi Rádión több a zene arány,mint a most induló Neo fm-en lesz!
Véleményenm szerint a közszolgálati rádó feladata a kultura közvetitése,és nem egy kereskedelmi rádióé
persze, mert a petőfi egy zenei rádió, a most induló pedig másfajta formátumú adó lesz. annyi lesz rajta a szöveg, amennyit a piac megkíván. a közszolgálatiság nem egyenlő a szövegeléssel, a közszolgálati média feladata az, hogy a társadalom minden rétegéhez szóljon úgy, hogy a társadalom minden rétege hallgassa is a számára készülő műsorokat.
egon2 írta:A Neo FM-en az index.hu szerint beszélgetős betelefonnálos müsorok is lesznek,majd elküldik szegény müsorvezetőt valahova a keedves hallgatok,pedig ő nem tehet semmiről!
a szegény műsorvezetők általában hozzá vannak szokva ehhez, nem lesz érfelvágás emiatt. :shock:
egon2 írta:Egyébként ma a Bumerángot hallgatva,sokak családtagként tekintettek a Slágerre.
valahol sajnálni lehet őket, a bumerángos műsorvezetők viszont ne pattogjanak. akkor megértem és elfogadom a sírásukat, ha a sláger rádió végeztével bejelentik, hogy ők is befejezik a műfajt, de erre ugye kicsi az esély. ne drámázzon tehát az, aki holnap - mintha mi sem történt volna - máshol folytatja ugyanazt. és hidd el, akkor már nem fog sajnálkozni, hanem fényesre fogja adásban nyalni azt a helyet, ahol dolgozhat.
 #29409  Szerző: Vendég

Nem tudom, másnak is fetűnt-é vagy csak nekem, de az ORTT.hu-n olvasható kölzlemény szerint a Sláger Rádió kapta az összes pályázó közül a LEGKEVESEBB pontot. Azaz ha nem az FM1 nyerte volna el tőle a frekvenciát, mert kizárták volna, akkor a Danubius szólna nov 18-ától a Sláger frekijein, a Danubiusét meg megkapta volna a Juventus (ha kizárják az Adveniot).

ÍNekem nem lenne ekkora arcom a helyükben... ideje lenne visszavenni és beletörődni a bukásba. Többet kellett volna ajánlani, jobb pályázatot írni, drágáim,nem siránkozni.
 #29405  Szerző: mgabor

perszepersze, decemberre meg már rég elfelejtik
 #29403  Szerző: egon2

A Petőfi Rádión több a zene arány,mint a most induló Neo fm-en lesz!
Véleményenm szerint a közszolgálati rádó feladata a kultura közvetitése,és nem egy kereskedelmi rádióé
.A Neo FM-en az index.hu szerint beszélgetős betelefonnálos müsorok is lesznek,majd elküldik szegény müsorvezetőt valahova a keedves hallgatok,pedig ő nem tehet semmiről!Egyébként ma a Bumerángot hallgatva,sokak családtagként tekintettek a Slágerre.
 #29398  Szerző: mgabor

Richmonde írta:
Mauro írta:Lemondott Majtényi László ORTT-elnök

http://hvg.hu/itthon/20091029_lemondott ... lnoke.aspx
"Meghalt a cselszövő, nem dúl már rút viszály, Országunk élni fog, mert László nagy király...."

Erkel: Hunyadi László
pont Majtényi volt a legnormálisabb mind közül, csak gyenge volt köztük.
 #29393  Szerző: Richmonde

Mauro írta:Lemondott Majtényi László ORTT-elnök

http://hvg.hu/itthon/20091029_lemondott ... lnoke.aspx
"Meghalt a cselszövő, nem dúl már rút viszály, Országunk élni fog, mert László nagy király...."

Erkel: Hunyadi László
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 149