RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#29652  Szerző: mgabor

Torzított is, féloldalas is volt, minden baja volt, belehallgattam többször is és végig élvezhetetlenül, érthetetlenül szólt... Egyértelműen kábelhiba volt egyrészről, másrészről meg nem volt beállítva a jelszint, mert halk részeknél nem torzított. Volt Tiszásként érdekelt volna kicsit, hogy hogy dolgozzák fel a múltat, de nyoma nem volt annak, hogy bármit is próbáltak volna kezdeni a botrányos hangminőséggel, sikerült egy egész délutánon át torz zajt közvetíteni. Persze, pici pénz, pici boldogság, előfordul, hogy helyszínen derül ki, ha szar valami, meg esetleg nincs belőle tartalék, álltam már én is meglőve egy szar kábellel adáskezdés előtt, de simán megoldható, hogy akkor szépen leveszünk mindent monoba, és csak azt az oldalt használjuk, amelyik működik, meg a streamelő programban nem azért van jelszintmérő, mert szép meg dizájn, hanem hogy lehessen nézni, hogy ne menjen el 0 dB-ig, és akkor nem is lesz torz...

jó, egyszer csináltunk torzat, buliból közvetítettük éjszaka a mixet, mindenki nagyon jól érezte már magát, nem figyeltünk eléggé, a dj-k meg a dj keverő főkimenetet tolták fel, hogy legyen hangerő... :blush: :)

de azért egy egész délutánon át, folyamatos felügyelet alatt ilyet? :)
 #29625  Szerző: Promenád

LuciFerko írta:Az egyik oldal fázisfordulásban van a másikhoz képest, aztán átmegy monoba és szépen oltják egymást :sick:

És azt tedd hozzá, hogy mindez a 15-dik szülinapjukon történt. Picit necces?
 #29518  Szerző: LuciFerko

Az egyik oldal fázisfordulásban van a másikhoz képest, aztán átmegy monoba és szépen oltják egymást :sick:
 #29408  Szerző: Richmonde

jimmer írta:részleteket tudsz? engem kettő is érint, fontos lenne.
Sajnos nem sokat, csak hogy az egyik egri biztosan nem nyer, (rajtam kívül) mellesleg én sem, mert nem jön meg addig az APEH igazolás, na meg, hogy sokan vagyunk ezért ritkítják meg szisztematikusan és, hogy lesz még az idén kiírva kisköz pályázat. Ez utóbbit nem tudom hová tenni.
 #29397  Szerző: jimmer

részleteket tudsz? engem kettő is érint, fontos lenne.
 #29384  Szerző: LuciFerko

ez azért arcpirító :S
 #29382  Szerző: Richmonde

Most hívtak, hogy sokakat elmeszeltek, de idén még lesz kiírás a korábbi frekvenciamoratórium miatt. :S Ja, tegnap jött az APEH levél, hogy 30 nap múlva küldik az igazolást. Tegnapelőtt járt le a 15 napom. Meg lett ez rendezve szépen.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 164