RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#2944  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:http://data.hu/get/677115/My_Movie.avi.html

Ilyen szuper minősége volt az angol foci összefoglalója alatt az Eurosport2-nek. Most ausztrál foci megy rajta, de az se sokkal jobb minőségű. Mindig ilyen gyenge minőségű vagy ma van valami gond a csatornánál?
Az élő meccs is ilyen volt. Tehát nem az Eurosport a bűnös, hanem az az angol tv társaság mely a közvetítést csinálja. Sokszor meglepően óriási különbség van minőségileg az élő PL meccsek között.
 #2932  Szerző: mlaszlo

http://data.hu/get/677115/My_Movie.avi.html

Ilyen szuper minősége volt az angol foci összefoglalója alatt az Eurosport2-nek. Most ausztrál foci megy rajta, de az se sokkal jobb minőségű. Mindig ilyen gyenge minőségű vagy ma van valami gond a csatornánál?
 #2930  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Jah, de akkor volt határozott idejű hűség, de tulajdonképp most is van, csak nem arra a szolgáltatásra amire előfizetsz. Tehát ha előfizetsz erre a 4500-ös netre, akkor tartanod kell a kábeltv-t is mellette, mert különben felugrik a net ára, tehát ez olyan, mintha a kábeltv-re lenne egy láthatatlan hűségnyilatkozat sztem.
Hát én nem igazán vagyok otthon ebben a témában, így nem tudom, hogy követ-e el valamilyen jogsértést a upc, de ha gondolod írd meg a GVH-nak, hátha felfigyelnek rá :)
 #2926  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Hát én nem tudom, hogy emiatt vizsgálódni fognak-e, mert ez a csomagkedvezményes kikötés már egy jó éve létezik, a reklámokban az internetre és a telefonra vonatkozó akciós árak más upc-s szolgáltatásra történő előfizetés esetén voltak érvényesek és eddig ezzel nem törődött a GVH.
Jah, de akkor volt határozott idejű hűség, de tulajdonképp most is van, csak nem arra a szolgáltatásra amire előfizetsz. Tehát ha előfizetsz erre a 4500-ös netre, akkor tartanod kell a kábeltv-t is mellette, mert különben felugrik a net ára, tehát ez olyan, mintha a kábeltv-re lenne egy láthatatlan hűségnyilatkozat sztem.
 #2922  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Na, ha ebből nem csinál megint ügyet a GVH :D Ugye múltkor abba is belekötöttek, h nem volt odaírva az, hogy max sebesség. Mondjuk ebbe tényleg beleköthetnek, elég félrevezető, ha hűség nélkül akkor legyen hűség nélkül.
Hát én nem tudom, hogy emiatt vizsgálódni fognak-e, mert ez a csomagkedvezményes kikötés már egy jó éve létezik, a reklámokban az internetre és a telefonra vonatkozó akciós árak más upc-s szolgáltatásra történő előfizetés esetén voltak érvényesek és eddig ezzel nem törődött a GVH.
 #2920  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Igen ez így van, hivatalosan nem hűség, de valahol mégis kötve vagy a szolgáltatóhoz ha kedvezményt akarsz.
Na, ha ebből nem csinál megint ügyet a GVH :D Ugye múltkor abba is belekötöttek, h nem volt odaírva az, hogy max sebesség. Mondjuk ebbe tényleg beleköthetnek, elég félrevezető, ha hűség nélkül akkor legyen hűség nélkül.
 #2919  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Ahha értem, akkor mégse annyira Hűség nélkül az a hűség nélkül. Megkötöm hűség nélkül a Kábel TV-t meg a Netet, amit lemondhatok, de akkor már drágán kapom a másik szolgálatatást, tehát tulajdonképp egy rejtett hűségnyilatkozatról van szó és ez a feltétele annak, hogy kedvezményesen kapjam meg a szolgáltatásokat.
Nem úgy van, mint pl. a DigiKábelnél, ahol tényleg nincs hűség és ha lemondom a netet attól a Kábeltv ára nem megy feljebb.
Igen ez így van, hivatalosan nem hűség, de valahol mégis kötve vagy a szolgáltatóhoz ha kedvezményt akarsz.
 #2918  Szerző: tomee87

Ahha értem, akkor mégse annyira Hűség nélkül az a hűség nélkül. Megkötöm hűség nélkül a Kábel TV-t meg a Netet, amit lemondhatok, de akkor már drágán kapom a másik szolgálatatást, tehát tulajdonképp egy rejtett hűségnyilatkozatról van szó és ez a feltétele annak, hogy kedvezményesen kapjam meg a szolgáltatásokat.
Nem úgy van, mint pl. a DigiKábelnél, ahol tényleg nincs hűség és ha lemondom a netet attól a Kábeltv ára nem megy feljebb.
 #2916  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Na kéremszépen. Érdekes dologra lettem ma figyelmes, Miskolcon jópár helyen megjelentek illegálisan kiragasztott UPC, A/3 méretű plakátok (buszmegállók bérelt reklámfelületeire ragasztva, "citylight" reklámtáblákra ragasztva stb) de nem is ez a lényeg. A hirdetésen ez áll:
"Chello Bronze Max. 2M/1M 4500Ft/hó ; Hűség Nélkül" aztán jön az apróbetű: "A Chello Bronze ajánlat 2008. szeptember 1-jétől visszavonásig, új elfőfizetés esetén, más upc kábeles szolgáltatással együtt vagy amellé, az előfizetések FOLYAMATOS fenntartásával érvényes. A Chello Bronze kedvezményes havidíját 2009. augusztus 31-ig biztosítjuk"
Hmm, érdekes nem? Hűség nélkül, de az előfizetések folyamatos fenntartásával biztosítják csak az akciós kedvezményt? Hogy is van ez? Van hűség, nincs hűség vagy újabb szinonima a hűségre? Újabb GVH bünti lesz?
Ez a lényeg:
"más upc kábeles szolgáltatással együtt vagy amellé, az előfizetések FOLYAMATOS fenntartásával érvényes"
Tehát az internetre nincs hűség, csak az a feltétel, hogy más UPC-s előfizetést (telefont vagy kábel tv-t is kell) mellette tartani. Ha lemondod és csak a net marad, akkor listaáron megy tovább a szolgáltatás, de egyéb következmény nincs. A netet is következmény nélkül le lehet mondani.
Hűségnyilatkozat nincs, de kedvezmény csak akkor és addig van, ha más szolgáltatásra is előfizetsz. Ez a csomagkedvezményeknél eddig is így volt.
 #2915  Szerző: tomee87

Na kéremszépen. Érdekes dologra lettem ma figyelmes, Miskolcon jópár helyen megjelentek illegálisan kiragasztott UPC, A/3 méretű plakátok (buszmegállók bérelt reklámfelületeire ragasztva, "citylight" reklámtáblákra ragasztva stb) de nem is ez a lényeg. A hirdetésen ez áll:
"Chello Bronze Max. 2M/1M 4500Ft/hó ; Hűség Nélkül" aztán jön az apróbetű: "A Chello Bronze ajánlat 2008. szeptember 1-jétől visszavonásig, új elfőfizetés esetén, más upc kábeles szolgáltatással együtt vagy amellé, az előfizetések FOLYAMATOS fenntartásával érvényes. A Chello Bronze kedvezményes havidíját 2009. augusztus 31-ig biztosítjuk"
Hmm, érdekes nem? Hűség nélkül, de az előfizetések folyamatos fenntartásával biztosítják csak az akciós kedvezményt? Hogy is van ez? Van hűség, nincs hűség vagy újabb szinonima a hűségre? Újabb GVH bünti lesz?
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 103