RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29568  Szerző: VidámSrác

mikysoft írta:
Pasa írta:
VidámSrác írta:azt mondjuk elmagyarázhatná valaki nekem, hogy a slágert és a danubiust miért 9-9 pontosra értékelték tapasztalati szempontból. ki lehet tapasztaltabb a frekvenciakészleteken jelenleg sugárzó rádióknál?
Mivel mindketten 1997 végétől sugároznak, így a tapasztalat ugyanannyi. Ne tévesszen meg, hogy a Danubius 1986 óta létezik, mert a privatizáció után újként indult újra, csak a név maradt (először azt is változtatni akarták).
szerintem Vidám Srác úgy érti, hogy miért 9, hogyhogy nem 10.
és ez jogos is.
úgy hát :D :D
 #29564  Szerző: mgabor

mikysoft írta:szerintem Vidám Srác úgy érti, hogy miért 9, hogyhogy nem 10.
és ez jogos is.
én azon gondolkodom, hogy miért 9, hogyhogy nem kevesebb, lásd műsorszolgáltatási díjmizéria és egyéb negatív tapasztalatok :)
 #29563  Szerző: Vendég

sokat nem változtatna a végeredményen. :D
 #29562  Szerző: rsite1

Pasa írta:
VidámSrác írta:azt mondjuk elmagyarázhatná valaki nekem, hogy a slágert és a danubiust miért 9-9 pontosra értékelték tapasztalati szempontból. ki lehet tapasztaltabb a frekvenciakészleteken jelenleg sugárzó rádióknál?
Mivel mindketten 1997 végétől sugároznak, így a tapasztalat ugyanannyi. Ne tévesszen meg, hogy a Danubius 1986 óta létezik, mert a privatizáció után újként indult újra, csak a név maradt (először azt is változtatni akarták).
szerintem Vidám Srác úgy érti, hogy miért 9, hogyhogy nem 10.
és ez jogos is.
 #29551  Szerző: Pasa

#29534  Szerző: Cicoo

orrhang írta:mi hallgatok is valaszthatnank, nem csak a kevesbe rossz es rossz kozott!
Nem biztos, hogy rossz lesz.. Nem minden rossz, ami új. Tudom, hogy az új divat, hogy szidjuk őket, de talán így az elindulásuk előtt, gyakorlatilag ismeretlenül, mégsem kéne kígyót-békát kiabálni rájuk. Egyébként eddig is lehetett, és ezután lehet válogatni országos rádiók és kisebb rádiók között.
 #29485  Szerző: LuciFerko

mert anno a genfi ITU konferenciára kiküldött illetékes elvtárs szépen elkúrta... Na meg csak mi ragaszkodunk veszettül minden szabályhoz.
 #29484  Szerző: mgabor

orrhang írta:LEhet egy nagyon naiv kerdesem? Mert nem lehet egy esetleg ket orszagos frekvenciaval tobb? Akkor tenyleg verseny lenne, meg talan jot tenne a radiozasnak is, sot mi hallgatok is valaszthatnank, nem csak a kevesbe rossz es rossz kozott!
Vagy csak a ket nagy partnak lehet radioja?...
mert "állítólag" nincs elég analóg frekvencia, nézd meg a Kossuth URH-hálózatot is, mennyire összetákolt rongy az egész
 #29483  Szerző: orrhang

LEhet egy nagyon naiv kerdesem? Mert nem lehet egy esetleg ket orszagos frekvenciaval tobb? Akkor tenyleg verseny lenne, meg talan jot tenne a radiozasnak is, sot mi hallgatok is valaszthatnank, nem csak a kevesbe rossz es rossz kozott!
Vagy csak a ket nagy partnak lehet radioja?...
 #29468  Szerző: VidámSrác

igaz, hogy magyarul írták, de szerintem érdekes a kreatív cikke, amit most találtam. a lényeg, hogy mertek visszaemlékezni 1997-re, amikor a danubius és a sláger nyert. az írásban emlékeztetnek arra is, mi minden történt a jelenlegi nagyokkal díjfizetés tekintetében az évek alatt: A Danubius és a Sláger is lealkudta a díjait korábban

kis kedvcsináló:
Kreatív Online írta:„Egyes pályázó csatornák így egy kis üzleti inkorrektséget is megengedve akár irrealitásba hajló ajánlatokat is hajlandóak voltak megtenni a frekvencia elnyeréséért.”
Mindezt a Kreatív írta, de nem a mostani, az Advenio és az Est Média FM1 konzorciuma győzelmével zárult kereskedelmi rádiós pályázatról, hanem az 1997-es első eljárásról. Ennek során pontosan ugyanaz történt, mint most is: az nyert, aki a legnagyobb számot mondta, és akkor ez a Danubius és a Sláger volt.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 149