RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#29749  Szerző: NagyBela

Nem sokat várok ettől a két új rádiótól, sem zenében sem marketingben sem egyéb másban. Ugyanis a Danubius és a Sláger, miden olyan forrást kimerített amin felül lehetne még valami újat mutatni.

Tényleg! Mire lesz képes ez a 2 új rádió? lilára festi az eget?

Szerintem elindul most egy újfajta médiabohóckodás. A kimenet eléggé kétes számomra, ugyanis szűk 3 hét múlva elindul a sugárzás. A Danubius és a Sláger hírértéke viszont ezerszer nagyobb mint a 2 új rádióé.

na mindegy.....
 #29570  Szerző: djlacee

Kép
 #29567  Szerző: VidámSrác

ez a pesti est észak-magyarországi régióban megjelenő egyik speciális mutációjának borítója. (bizonyára országosan mindenki minden régióban hozzájuthat hasonlóhoz.) a beltartalom is természetesen fényesre polírozza az eu-s beruházásokat, ezen kívül gyakorlatilag semmi más nincs benne.
Kép
jah és, hogy miért szerepel mindez a neo fm topicjában? hát azt találjuk ki együtt :shock:
(kis segítség a megfejtéshez: annak idején, amikor úgy volt, hogy a nyíregyházi advertum több mint 5 milliárd forinthoz juthat hozzá, akkor az ő frekvenciáikon volt 10 percenként új magyarország programos kampányhirdetés.)
 #29515  Szerző: rsite1

balázsék röhöghetnek ezen a legnagyobbat... :)
 #29501  Szerző: Szd96

LuciFerko írta:ilyen terjed iwiw-en:
Szerbusz Kedves Ismerősöm!

Szeretnélek megkérni valamire!
Mint biztos hallottad a tvben vagy a rádióban, hogy a Sláger rádió és a Danubius helyett más, politikai jellegű rádió lesz. Én és sokan mások ezt nem szeretnénk, ezért arra kérlek, hogy az alábbi honlapot látogasd meg és töltsd ki a kért adatokat...Ha Te nem is hallgatsz rádiót, legalább értem, vagy a sok sok emberért tedd meg ezt.

Köszönöm szépen!

Ez az az oldal: http://www.hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php
:lol:
ja ilyet én is kaptam
ez kész :lol: :lol:
 #29500  Szerző: LuciFerko

tényleg lassan ORTT ostrom lesz :lol:
 #29499  Szerző: VidámSrác

LuciFerko írta:ilyen terjed iwiw-en
ezt hívják emberi butaságnak és ezért káros az, hogy a sláger kivitte az ügyet az utcára a saját marketingcsúsztatásaival, mert az emberek készpénznek veszik a valótlant. :S
 #29497  Szerző: LuciFerko

ilyen terjed iwiw-en:
Szerbusz Kedves Ismerősöm!

Szeretnélek megkérni valamire!
Mint biztos hallottad a tvben vagy a rádióban, hogy a Sláger rádió és a Danubius helyett más, politikai jellegű rádió lesz. Én és sokan mások ezt nem szeretnénk, ezért arra kérlek, hogy az alábbi honlapot látogasd meg és töltsd ki a kért adatokat...Ha Te nem is hallgatsz rádiót, legalább értem, vagy a sok sok emberért tedd meg ezt.

Köszönöm szépen!

Ez az az oldal: http://www.hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php
:lol:
  • 1
  • 577
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 584