RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#29762  Szerző: SzD

Nem baj ez, csak nem kell mindent bemásolni az összes topikba. Értjük/látjuk úgy is, ha csak az egyikbe írod le. De ahogy gondolod... ;)
 #29759  Szerző: NagyBela

:lol: Annyi baj van itt kérem....
 #29758  Szerző: SzD

A Sláger topikba elfelejtetted bemásolni... :x
 #29757  Szerző: NagyBela

Még valami.

Szerintem már most lehet tippelni, hogy a két új rádióba mikor hallhatunk majd meg először egy volt Slágeres, Vagy Danubius rádióhoz köthető hangot.

Országosan elindul az a játék amely nálunk vidéken már tart egy jó ideje.

Szép lesz!
 #29748  Szerző: NagyBela

VidámSrác írta:pár hét múlva búcsúznunk kell a mahasz rádiós top 40-en olyan örökbecsűktől,
Meg olyanoktól is amelyeket lehet, hogy mi nem, de más laikus hallhatók igenis szeretnek.

Nem sokat várok ettől a két új rádiótól, sem zenében sem marketingben sem egyéb másban. Ugyanis a Danubius és a Sláger, miden olyan forrást kimerített amin felül lehetne még valami újat mutatni.

Tényleg! Mire lesz képes ez a 2 új rádió? lilára festi az eget?

Szerintem elindul most egy újfajta médiabohóckodás. A kimenet eléggé kétes számomra, ugyanis szűk 3 hét múlva elindul a sugárzás. A Danubius és a Sláger hírértéke viszont ezerszer nagyobb mint a 2 új rádióé.

na mindegy.....
 #29746  Szerző: VidámSrác

jajj, hát nekem csak most esett le, hogy a danubius megszűnésével pár hét múlva búcsúznunk kell a mahasz rádiós top 40-en olyan örökbecsűktől, mint király linci can't let go című dala, vagy santana into the night című felvétele. előbbi most 92., utóbbi pedig 105. hete szerepel a rádiós listán. mindenki egyöntetű véleménye szerintem, hogy ezeket a mega slágereket két év alatt még nem sikerült megunnunk, reméljük, hogy az új országos rádiók is folytatják kiemelt rotációban való játszásukat legalább 2014-ig. ha nem, akkor petíciót indítok... :S :shock: :o :D
 #29355  Szerző: SzD

SySERR!
Miért érné meg ezzel csalni?
 #29308  Szerző: SySERR

Kép
Elegge csalasgyanus a dolog..... Eddig 3-4000 fo volt a max.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 109