RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#4156  Szerző: Jani

Itt a Berettyóújfalu 90.3 és Derecske 94.7-en nem a Rádió FM 95 szól,hanem zenék + signalok,amiben Rádió +-t mond be.
Kíváncsi vagyok ennek van köze a szegedi adóhoz?
 #3098  Szerző: Sokol404

téeszelnök írta:anno asszem volt egy teljesítményemelése meg rendberakása a 100.2-nek, azóta én nem érzek vele problémát szar vevővel sem a 100.4-gyel szemben :)
Ez attól függ, a város mely részében hallgatod. :?
 #3023  Szerző: molnarb

Hát 150... 250.... ez lett a Média 6-ból Juventusra emelés... aztán jött a Plusz, felment 500-ra, majd 1000-re. Többek között azért kapta meg az engedélyt, mert elég vicces, hogy a síkságban 250 v 500 watt sem elegendő a karcmentes vételhez abban a városban, ahol a rádió található. Aztán jött az 1000. Alföldön nem olyan sokan nyomnak ekkora powerrel, de amint a mellékelt ábra mutatja, itt is vannak foltok. Azért okos műfaj ez a frekvenciagazdálkodás. :)
 #2982  Szerző: t

anno asszem volt egy teljesítményemelése meg rendberakása a 100.2-nek, azóta én nem érzek vele problémát szar vevővel sem a 100.4-gyel szemben :)
 #2975  Szerző: LuciFerko

aki olyan fos vevővel hallgatja, úgy kell neki :P
 #2974  Szerző: molnarb

2KW ERP.... frekit váltani egy többéves huzavona, tehát nem egyszerű belekezdeni. Egyébként a szentesi 95.7 pedig pont a 95.4-be zavar bele a város bizonyos területein. Hallottam már olyat is. Ha pl. a szentesi frekin lenne teljesítménynövelés, akkor hasonló cipőben járna a konkurencia :)
 #2956  Szerző: Sokol404

molnarb írta:Cinkes.... a 100.4 Sláger úgy elnyomja a 100.2-t mint a bélyeget. Olykor még Szegeden is zavart okoz, mert mi 1 KW-al jövünk ők meg 7,6-al :(

A szentesi 95.7 Szegeden algyő/rókus/tarján városrészben jobb tunerrel fogható monóban de a 95.4 nyomja.
Sima kínai konyharádióval nem is mindegy, hogy áll az antenna, mert a Sláger rendesen bezavar, sőt el is nyomja. Egy Panasonic walkmannel (csak hogy érzékeltessem a minőséget) szintén. De ez nemcsak Szegeden van így, ahol nagyobb a térerő, hanem attól keletre egészen Tompáig is. Nagyon belemar a Sláger, digitális kijelzőjű "hiperHiFinél" meg néha a 100.2-re átugrik a Sláger, analógnál meg együtt szól a kettő.
De én mégis hallgatom! :D <jó antennával meg lehet oldani>

Arra nem gondoltatok, h. "lejjebb" kéne tenni a frekit?

Az egyszerű nénikék [meg esetleg fiatalok] a Slágeres belezavarás miatt eltekernek onnan, vidéken meg rádióamatőrnek kell lenni ahhoz, hogy fogjad. Ellenben a konkurens egy stabil helyen van, és nem kell hozzá semmi különleges, fogható távolabb is.
Ezt nagyon sajnálom. :|

Ja, és még valami: már nem 2 kW-tal adtok? (A netes statisztikákban még az áll fönt.)
 #2856  Szerző: Zolee(ractive)

Szeged-Rókuson rendszeresen tudom fogni a 95.7-et, SonyEricsson telefonnal.
 #2854  Szerző: molnarb

Cinkes.... a 100.4 Sláger úgy elnyomja a 100.2-t mint a bélyeget. Olykor még Szegeden is zavart okoz, mert mi 1 KW-al jövünk ők meg 7,6-al :(

A szentesi 95.7 Szegeden algyő/rókus/tarján városrészben jobb tunerrel fogható monóban de a 95.4 nyomja.
 #2830  Szerző: Sokol404

Fogta valaki Szegeden a 95,7-et? (Ja, most veszem észre, hülye kérdés, mert a helyi 95,4 rendesen elnyomja.)
Akkor fordítva...Szentesen valaki a 100,2-t? (Ez elméletileg lehetséges.)
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52